ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ

Kάλεσμα στον πράσινο λαό από το τμήμα πετόσφαιρας για οικονομική στήριξη

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο οίκημα του Σωματείου μας, δημοσιογραφική διάσκεψη από το τμήμα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με θέμα τους τελικούς πρωταθλήματος αλλά και για τη σ.

Διαβάστε τα κυριότερα σημεία που ειπώθηκαν στην δημοσιογραφική διάσκεψη από τους ομιλητές:

ΦΩΤΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ: Και φέτος φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι όλα α τμήματα του Σωματείου προχωρούν με αξιώσεις ΄άρα φαίνεται ότι η δουλειά που γίνεται είναι σοβαρή. Στο τμήμα πετόσφαιρας είμαστε μέσα και στους δύο μας στόχους και η βοήθεια του κόσμου είναι απαραίτητη για επιτυχίες και οικονομική ομαλότητα. Ο καλύτερος τρόπος να μας υποστηρίξει ο κόσμος είναι να βρίσκεται στο γήπεδο. Θέλουμε τον 7ο παίκτη στο παρκέ. Kυκλοφορεί λαχνός αξίας 5 ευρώ ενώ θέσαμε και στη διάθεση του κόσμου μας τραπεζικό λογαριασμό για να προσφέρει ο κόσμο αυτά που μπορεί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο λαός της και μαζί θα μεγαλουργήσουμε.

ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ: Η ομάδα είναι μέσα και στουε δύο στόχους της για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από όλους μας. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου μας. Θέλω να πω ότι υπάρχουν πάντα προβλήματα οικονομικά και είναι σημαντικό ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια μας.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΤΡΑΚΚΙΔΗΣ: Σαν επαγγελματίες έχουμε δώσει υπόσχεση στο σωματείο και στον κόσμο να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά. Θα παλέψουμε να κατακτήσουμε όλους τους στόχους αλλά δεν  αυτό. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας.Για να μπορεί να κάνει μία ομάδα πρωταθλητισμό το οικονομικό είναι μεγάλο και σημαντικό κομμάτι.

ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Στο προηγούμενο παιχνίδι play -off με την Σαλαμίνα κόπηκαν 67 εισιτήρια. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν γίνεται να πηγαίνουμε στην Πάφο να παίζουμε με 400-500 θεατές και να ερχόμαστε στη Λευκωσία και να παίζουμε μπροστά σε οικογένειες. Μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να μαζέψει ακόμα και 1000 άτομα σε κάθε παιχνίδι.

 

Αρχειο