ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κανένας κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δεν έχασε τη θέση του από άλλον (Διευκρινήσεις)

Γίνεται μεγάλη συζήτηση τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά την ανανέωση των θέσεων των εισιτηρίων διαρκείας από υφιστάμενους κατόχους. Πολλοί κάτοχοι επικοινώνησαν μαζί μας κάνοντας παράπονα ότι έχασαν τις θέσεις τους από άλλους φίλους της ομάδας μας.

Ψάξαμε λίγο το θέμα και μας δόθηκαν οι πιο κάτω διευκρινήσεις:

  • Kανένας υφιστάμενος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δεν έχασε  τη θέση του από κάποιον άλλο. Ο λόγος που δεν μπορούν αρκετοί  κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας να ανανεώσουν  τη θέση τους είναι διότι έχουν μείνει κενές θέσεις λόγω COVID. Δυστυχώς με το 33% πληρότητας του γηπέδου  η ΟΜΟΝΟΙΑ δικαιούται να εκδόσει φέτος εισιτήρια διαρκείας με αποστάσεις ασφαλείας. Αυτό σημαίνει ότι ελάχιστοι θα καθίσουν στη θέση τους.
  • Στο σύστημα αγοράς Online εισιτηρίων διαρκείας οι υφιστάμενοι κάτοχοι που δεν μπορούν να ανανεώσουν τις θέσεις τους βλέπουν πάνω σε αυτές την επιγραφή Sold. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας ενημέρωσε πως τις επόμενες ημέρες αυτό θα αλλάξει και θα γίνει Unavailable έτσι ώστε να σταματήσουν οι παρερμηνείες.
  • Οι κατόχοι εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2019 – 2020 θα έχουν το δικαίωμα να κρατήσουν την θέση τους την σεζόν 2021 – 2022 αν όλα πάνε καλά με την πανδημία του κορωνοϊού.

Αρχειο