ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

Κάνουμε Like στην σελίδα των δρομέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ – Στηρίζουμε τους Αθλητές μας!

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ… ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Το Τμήμα «OMONOIA RUNNERS» γεννήθηκε μέσα από την αγάπη για το τρέξιμο και φυσικά την αγάπη των ανθρώπων του τμήματος για το τριφύλλι. Η δημιουργία του Τμήματος αυτού έγινε από τους ίδιους τους αθλητές το 2018 και μέσα σε μόνο δύο χρόνια έχουν καταφέρει πολλά.
Με το πείσμα και την αγωνιστικότητά κατάφεραν να συμμετάσχουν ως τμήμα σε πολύ μεγάλο αριθμό αγώνων και δρομικών εκδηλώσεων τόσο εντός Κύπρου όσο και εκτός.
Σήμερα οι «OMONOIA RUNNERS» είναι παρών σε όλες τις δρομικές εκδηλώσεις ανά το παγκύπριο με καλές διακρίσεις αλλά και σε διεθνείς διοργανώσεις.
Το τρέξιμο ως άθλημα κερδίζει μεγάλο έδαφος τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο. Όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας έχουν εντάξει το τρέξιμο στη ζωή τους έτσι λοιπόν δε θα μπορούσε η αγαπημένη μας ομάδα να απουσιάζει από το άθλημα αυτό.
Με τη δημιουργία του δικού μας Τμήματος  οι αθλητές μας έδωσαν την ευκαιρία σε όποιον έχει πάθος και αγάπη για το τρέξιμο να συμπορευθεί μαζί τους.
Το Τμήμα αναπτύσσεται σταδιακά και έχει ως ευρύτερο στόχο να προσελκύσει περισσότερους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ δρομείς να τρέχουν με το τριφύλλι στο στήθος αλλά και άλλους συμπατριώτες μας να ανακαλύψουν και να αγκαλιάσουν το τρέξιμο.

Αρχειο