ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Καζάνι” πέραν των 11000 και… αγωνιστικός ρυθμός!

4ο ντέρμπι για τη φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ… αλλιώς! Βρισκόμαστε στην 9η αγωνιστική και η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 2η θέση και φλερτάρει με την κορυφή. Πόσα χρόνια έχει να ζήσουμε αυτό τα σενάριο, αυτή τη σφίξη, το άγχος αλλά ταυτόχρονα και ενθουσιασμό. Το θεωρούμε δεδομένο για σήμερα… ο ΛΑΟΣ θα κάνει το ρεκόρ προσέλευσης για φέτος.

Πέραν των 11000 θα βρεθούν στο ΓΣΠ και θα φτιαχτεί η ιδανική ατμόσφαιρα. Παλμός σε ένα γήπεδο “καζάνι” θα συνθέσουν την καλύτερη “ένεση” για τους παίκτες μας. Αυτό το μομέντουμ θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί η ομάδα. Οι ένδεκα του Μπεργκ, πρέπει να μπουν μέσα και να κρατήσουν ρυθμό αγωνιστικά, να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους κόντρα σε μία καλοστημένη ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ. Οι ευκαιρίες θα πρέπει να γίνονται τέρματα και η κατοχή να είναι πράσινη για 90 λεπτά.

Είναι άλλο ένα δυνατό τεστ για τον Μπεργκ που δείχνει να τα πηγαίνει περίφημα στα δύσκολα. Αν βγούμε νικητές και σήμερα από το ντέρμπι τότε θα επαληθευτεί η εκτίμηση πως η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει ταβάνι βαθμολογικά.

Αρχειο