Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το τεχνικό επιτελείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, παράλληλα με τον προγραμματισμό έχει τροχιοδορμήσει και τα στάδια προετοιμασίας της ομάδας ενόψει επίσημων υποχρεώσεων.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως αμέσως μετά την επιστροφή από τις διακοπές τους, οι παίκτες στις 20 Ιουνίου θα μεταβούν στην Κυπερούντα για μία εβδομάδα στις γνώριμες καιρικές συνθήκες και εγκαταστάσεις που πήγαν και πέρσι.
Επιστοφή από την Κυπερούνται και άμεσα η αποστολή προγραμματίζεται να αναχωρήσει για την Πολωνία στις 28 Ιουνίου και να επιστρέψει πίσω στο νησί πριν τις 13 Ιουλίου (στις 11 πιθανότατα) όπου η ομάδα καλείται να δώσει το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με αντίπαλο την Ανόρθωση για το Σούπερ Καπ.
Θεωρητικά μέχρι τις 28 Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί και ο προγραμματισμός με τις περισσότερες προσθαφαιρέσεις να έχουν λάβει χώρα στην ομάδα.
Επόμενη επίσημη υποχρέωση είναι είτε 20 είτε 21 Ιουλίου για το Β’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Τα δεδομένα μέχρι στιγμής για το Β’ Προκριματικό:
Οι αντίπαλοι που …καθάρισαν: Γιανγκ Μπόις Ολυμπιακός Πειραιώς, Ερυθρός Αστέρας. Επίσης οι Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Λουντογκόρετς, Μάλμο, Κλουζ, Λέγκια Βαρσοβίας, Σερίφ Τιρασπόλ, Φερεντσβάρος (αν στο Ισραήλ στεφθεί πρωταθλήτρια η Μ. Χάιφα) ή Μακάμπι Τελ Αβίβ ξεκινούν με τα υφιστάμενα δεδομένα από τον 1ο προκριματικό και θα αποτελούν την ισχυρή ομάδα του ζευγαριού, με ένα εκ των οποίων υπάρχει η πιθανότητα να κληρωθεί η Ομόνοια