ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόκκινα κουμπάκια και …”πράσινα άλογα” με 85 κόκκινους φακέλους!

Ειλικρινά το θέατρο του παραλόγου εκτυλίχθηκε στη σημερινή σύσκεψη με παρόντες ΚΟΠ, Αστυνομία και Υπουργό Διακαιοσύνης. Ο Υπ. Δικαισύνης μετά από 85 φακέλους για στημένα δείτε τι δήλωσε:

“Θέτουμε σε εφαρμογή την υπηρεσία Red Button στο 1460, όπου οποιοσδήποτε πολίτης, μπορεί να θέσει εις γνώση των αρχών για θέματα χειραγώγησης αγώνων  ή απόπειρα χειραγώγησης, θα μπορεί να το κάνει σε οποιοδήποτε αστυνομικό σε μέρος της Κύπρου.

Καλώ τα σωματεία της Ομόνοιας, της ΑΕΛ, την ΚΟΠ, όλες τις ομάδες, όλα τα σωματεία, κάθε φίλαθλο, που να κατέχει οποιαδήποτε στοιχεία να τα καταθέσει. Όποιος αγαπά το ποδόσφαιρο, ήρθε η ώρα να μιλήσει. Να σταματήσει η ένοχη σιωπή. Καλώ τη βουλή να ψηφίσει, το νόμο των ιδιωτικών τηλεφωνικών συνδιαλέξεων. Ελπίζω, μετά τις πολλές ταλαιπωρίες, να περάσει ο νόμος αυτή την Παρασκευή, είναι ένα απαραίτητο όπλο».

Τολμά να μιλήσει για ένοχη σιωπή και να περιμένει στοιχεία από πολίτες ενώ στα χέρια του έχει υλικό 85 φακέλλων που ανά πάσα στιγμή διατάζει ποινική έρευνα και ξεκινά το ξήλωμα. Όμως και αυτός στο ίδιο παιχνίδι αποσιώπησης και κουκουλώματος μας μιλάει για κόκκινα κουμπάκια και πράσινα άλογα…

Αρχειο