ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

Κάτω τα χέρια από τις ποδοσφαιρίστριες της Εθνικής μας

Απίστευτο σκηνικό έχει στηθεί από χθες το απόγευμα από την ΚΟΠ η οποία απειλεί θεούς και δαίμονες, γιατί οι ποδοσφαιρίστριες της Εθνικής μας ομάδας στον εκτός έδρας αγώνα με την Εθνική Φιλανδία, τόλμησαν με διαμαρτυρία τους να διεκδικήσουν όσα δικαιωματικά τους ανήκουν, έχοντας την πλήρη συμπαράσταση των ποδοσφαιρίστριων της Φιλανδίας αλλά και του Παγκύπριο Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών.

Είναι παράλογο για τον κύριο Κούμα και τους συνεργάτες του, μια εργαζόμενη γυναίκα που κάνει ουσιαστικά την ίδια δουλειά με έναν εργαζόμενο άντρα, να ζητά και διεκδικεί ίσα δικαιώματα.

Μόνο και μόνο το γεγονός ότι οι γυναίκες διεθνείς μας λαμβάνουν κάτω από το 15% του αντίστοιχου ποσού ημερήσιου επιδόματος που παίρνουν οι άνδρες διεθνείς για την παρουσία τους στην Εθνική ομάδα είναι ανεπίτρεπτο.

Επίσης για  πέντε μέρες που βρίσκονταν στην Φιλανδία οι κοπέλες μας  για τον αγώνα της ομάδας μας,  είχαν  λάβει μόλις 100 ευρώ ως βοήθημα από την ΚΟΠ, ενώ τα αντίστοιχα χρήματα που θα λάμβαναν οι Κύπριοι διεθνείς για το ίδιο χρονικό διάστημα, υπολογίζονται στα 700 ευρώ. 

Προς τιμήν του ο ΠΑΣΠ στέκεται στο πλευρό των διεθνών ποδοσφαιρίστριων μας, και μαζί τους, δίπλα τους,  στέκεται και η τεράστια πλειοψηφία του φίλαθλου κοινού. Εμείς ως οπαδικό site της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλουμε να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα στον κύριο Κούμα και τους συνεργάτες του.

Μην διανοηθείτε να επιβάλετε ποινές στις ποδοσφαιρίστριες της Εθνικής μας ομάδας. Ούτε σε εποχές χούντας ζούμε, ούτε θα ανεχτούμε να μας οδηγήσετε εκεί!

 

 

Αρχειο