ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξέχασε τι σημαίνει νίκη στο ΓΣΠ…

Θυμάται κανείς πότε ήταν η τελευταία νίκη της Ομόνοιας στο ΓΣΠ; Ίσως και όχι! Γιατί αυτή επιτεύχθηκε ακριβώς πριν δυο μήνες, στις 21 Οκτωβρίου επί της ΑΕΛ με 1-0. Ναι, από τότε έχει να πανηγυρίσει νίκη στην έδρα της. Αν είναι δυνατόν. Δείγμα της κάκιστης πορείας που διανύει η ομάδα μας. Τελευταία επιτυχία ήταν επί της Δόξας, εκτός έδρας, με 2-1 στις 26 Νοεμβρίου.
Γίνεται αντιληπτό πως, η νίκη στο αυριανό παιχνίδι με την Πάφο στο ΓΣΠ, είναι επιβεβλημένη. Δεν πάει άλλο. Άλλωστε, στο ενδεχόμενο νέου ατυχές αποτελέσματος, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα, όχι μόνο βαθμολογικά αλλά γενικότερα στην κατάσταση στον σύλλογο.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση. Ο Πέτεφ προσπάθησε αυτές τις μέρες να βελτιώσει ότι βελτιώνεται. Να κάνει την ομάδα πιο συμπαγής μεσοαμυντικά. Επίσης, φρόντισε να στείλει το μήνυμα στους παίκτες του ότι, η Ομόνοια είναι μια μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να επιβάλλεται στο παιχνίδι της, να υποχρεώνει τον αντίπαλο να την σέβεται και όχι να είναι κλοτσοσκούφι του καθενός.

Επανέρχεται ο Καντέ, που απουσίασε στο παιχνίδι με τον Εθνικό λόγω καρτών. Το γεγονός αυτό ίσως επιφέρει αλλαγή στο αρχικό σχήμα. Να μετακινηθεί δηλαδή ο Μαργκάσα στη μεσαία γραμμή, εκεί όπου η παρουσία του κρίνεται αναγκαία. Σίγουρα θα υπάρχει νέο πρόσωπο κάτω από τα δοκάρια, είτε αυτός θα είναι ο Μιχαϊλοφ εφόσον φθάσει έγκαιρα το πιστοποιητικό εγγραφής του (αυτό μπορεί να γίνει μέχρι αύριο το μεσημέρι), είτε ο Χριστοδούλου. Αμφίβολοι είναι οι Δημητρίου, Μπρέβελντ και Κανού. Η κατάστασή τους θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή τελευταία προπόνηση.

Αρχειο