ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεχειλίζει το ταλέντο…

Αλοίμονο να μην κάναμε ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία των νεαρών Κύπριων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χθες… Νιώθουμε ότι είναι η πρώτη φορά που το ταλέντο ξεχειλίζει σε τόσο βαθμό και σε τόση έκταση. Η δουλειά που γίνεται στα νεαρά ταλέντα της ομάδας μας φαίνεται από μακριά.

Πριν πάρουμε μία μία περίπτωση ξεχωριστά να τους χωρίσουμε σε δύο κατηγορίες. Αυτούς που γνωρίσαμε έστω και λίγο πέρσι και αυτούς που είδαμε για πρώτη φορά χθες.

Λοίζος, Χάμπος, Κακουλλής, Τζιωνής, δείχνουν κατ΄αρχήν έχουν βελτιώσει κατά πολύ το σωματότυπο τους και βγάζουν δύναμη, ενώ ταυτόχρονα φαίνεται πως αύξησαν κατά πολύ την αυτοπεποίθηση τους κάτι που σε συνδυασμό με το ταλέντο μπορεί να κάνει τον τέλειο συνδυασμό. Πολύ πρώιμο να βγάζουμε τελικά συμπεράσματα από ένα φιλικό όμως θα κάνουμε αναφορά στο τι είδαμε χθες. Ο Λοϊζος ήταν φόβος και τρόμος για την αντίπαλη άμυνα και χθες μόνο με αίτηση μπορούσαν να του πάρουν την μπάλα. Εκρηκτικός, επίμονος και δεινός ντριμπλέρ. Ο Χάμπος στο κέντρο ήταν βράχος, απροσπέραστος, δεν έπεφτε με τίποτα αλλά μοίραζε και μπαλιές ακριβείας. Για τον Κακουλλή ισχύουν τα ίδια τα περσινά, μόνο που φαίνεται να έχει δυναμώσει ακόμη περισσότερο. Ο Τζιωνής στο δεύτερο μέρος έκανε απίστευτα ρήγματα από τα αριστερά και φαίνεται επίσης να έχει αυξήσει κατά πολύ τη δύναμη του.

Στη δεύτερη ομάδα είναι οι νεαροί Ανδρέας Σάββα, Νικόλας Παναγιώτου, Βενιζέλου και Ζευκής… Ο Ανδρέας Σάββα 16 χρονών από τα δυνατά ταλέντα της ακαδημίας μας, πολύ κινητικός και με αυτοπεποίθηση. Ο Βενιζέλου,  αντικατέστησε επάξια τον Κούσουλο και έδειξε επίσης εξαιρετικά χαρίσματα στο χώρο του κέντρου ιδιαίτερα στο διαμοιρασμό μπάλας. Ο Ζευκής αγωνίστηκε μόλις για 10 λεπτά στη θέση του Ματ, όμως έδειξε στοιχεία ενός επίμονου φορ πολύ κινητικού. Τελευταίο αφήσαμε επίτηδες το απόκτημα από την Ανόρθωση Νικόλας Παναγιώτου που έπαιξε για ένα ημίχρονο σέντερ μπακ δίπλα από το Λούφτνερ. Ο Νικόλας φαίνεται να είναι μεγάλο ταλέντο. Ηγετική παρουσία χθες στην άμυνα.

Είμαστε χαρούμενοι συνολικά διότι όλοι οι Κύπριοι  στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και απέδειξαν πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ υπάρχει άφθονο ταλέντο.

Για την ιστορία στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Σάββα, Λοϊζου και Κακουλής και στο 2ο μέρος είδαμε Χάμπο, Τζιωνή, Νικόλα Παναγιώτου, Βενιζέλο και Ζευκή.

Το λέμε ξανά πως είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε και να βγάλουμε συμπεράσματα για το ποιοί από τους πιο πάνω θα βρίσκονται στις επιλογές του Μπέργκ για τη νέα σεζόν. Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ξανά είναι πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ υπάρχει ταλέντο και οφείλουν οι προπονητές (τμημάτων υποδομής και πρώτης ομάδας) να το εξελίξουν. Είναι το μέλλον μας αλλά και τα πιο δυνατά περουσιακά στοιχεία του συλλόγου μας

Αρχειο