ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξιούρουππας: “Η μισή Κύπρος είναι με την Ομόνοια και πιστεύω αυτό είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα”

Ο Πανίκος Ξιούρουππας μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στον Sports1…

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

-“Η επιτυχία που έχει η Ομόνοια στο να αναδείξει τους Κύπριους ποδοσφαιριστές, αυτά τα νέα παιδιά που να μπορούν να παίζουν βασικοί από τα 16, 17, 18 είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για την Ομόνοια Λευκωσίας.

-“Στα δικά μας τα χρόνια τα ματς Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ ήταν τα καλύτερα παιχνίδια. Δεν υπήρχε κάτι άλλο. Από την Δευτέρα μέχρι την Κυριακή τίποτε άλλο δεν συζητιόταν στην Κύπρο”.

-“Τα προηγούμενα χρόνια η Ομόνοια βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Δεν είχε καμία σχέση με την Ομόνοια την σημερινή. Ήταν μια κακή παρένθεση και για αυτό το λόγο και που ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται από πέρσι. Έχει γίνει σωστός προγραμματισμός. Μπορεί να μην καταφέρει η Ομόνοια να πάρει το πρωτάθλημα αλλά για μένα προσωπικά η μεγαλύτερη επιτυχία είναι ότι η Ομόνοια ξεσήκωσε τον γίγαντα που λέγεται πράσινος λαός. Ξέρουμε ότι η μισή Κύπρος είναι με την Ομόνοια και πιστεύω αυτό είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα”.

-“Δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα σε αυτά τα παιχνίδια. Πριν τον αγώνα δεν μπορείς να δώσεις προγνωστικά. Είναι το αιώνιο ντέρμπι. Η Ομόνοια ναι είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά το ΑΠΟΕΛ δεν μπορείς να το υποτιμήσεις ποτέ. Όπως το χαρακτήρισε και ο κ.Μουσκάλλης… “είναι εφτάψυχο. Είναι το ΑΠΟΕΛ, είναι μια έμπειρη ομάδα. Μπορεί να μην είναι και στα καλύτερα τους, δεν είναι η ομάδα η ποιοτική που ήταν τα προηγούμενα χρόνια όμως μια μεγάλη ομάδα όπως είναι το ΑΠΟΕΛ σε ένα παιχνίδι, μπορεί να σου βγάλει τον καλύτερο του εαυτό, είτε από θέμα εγωισμού είτε από θέμα ποιότητας για να καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει”.

-” Η άνοδος οφείλεται στην ομαδική δουλειά που γίνεται στο “Ηλίας Πούλλος”. Ο κ.Παπασταύρου έχει αγαπηθεί από τον κόσμο γιατί ο άνθρωπος βάζει τα λεφτά του, πολύ σημαντικό κομμάτι”.

-“Ο προπονητής ξέρει γιατί δεν κάνει αλλαγές. Αλίμονο αν εμείς από την κερκίδα να έχουμε λόγο και άποψη για το ποιος πρέπει να παίζει, πότε να γίνει αλλαγή”.

Αρχειο