ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεμεσός – Βαρώσι – Πετρίδης και στην μέση Κούμας και Αβέρωφ

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απορχώρητο. Αυτά που παρακολουθούμε κάθε εβδομάδα την φετινή χρονιά εντός και εκτός γηπέδου προκαλούν τεράστια ανησυχία για το που οδηγείται το Κυπριακό Ποδόσφαιρο.  Σε τρείς αγώνες μέχρι στιγμής για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έγιναν κραυγαλέα λάθη από τις διαιτησίες, με στόχο να αδικηθούν συγκεκριμένες ομάδες, και να ευνοηθούν άλλες.

Θύμα γι’ άλλη μια αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ της οποίας της στέρησαν πεντακάθαρο πέναλτι απέναντι στην Πάφο, με το οποίο θα μπορούσε να πάρει τη νίκη την περασμένη Παρασκευή. Θύμα έπεσε και η ΑΕΛ χθες στο Τσίρειο Στάδιο η οποία σε ακόμη μια αγωνιστική δικαιούται να έχει σφοδρά παράπονα.

Είναι ξεκάθαρο πως με αυτή την ηγεσία της ΚΟΠ δεν μπορούμε να έχουμε ελπίδες για βελτίωση της κατάστασης. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Κούμας, φαίνεται να έχει πάρει σαφέστατες εντολές από τον κουμπάρο του Αβέρωφ Νεοφύτου για την εκτέλεση του φετινού σχεδίου, το οποίο άρχισε ήδη να υλοποιείται.

Είναι βλέπεται τα εσσωκομματικά προβλήματα τα οποία έχει να αντιμετωπίσει ο εξ’ Αργάκας ορμώμενος Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, και προσπαθεί να δει πως θα μοιράσει την πίττα, έτσι ώστε να σταματήσουν να έχουν παράπονα οι Λεμεσιανοί και Βαρωσιώτες ψηφοφόροι του,και να πάρει πίσω τα χαμένα ποσοστά του, ενώ παράλληλα να μην πληγεί οικονομικά και το Αποελ, και ο στενός του συνεργάτης Πρόδρομος Πετρίδης.

Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό είναι το Κυπριακό ποδόσφαιρο, και όποιος το αρνείται σημαίνει ότι δεν έχει επαφή με την παραγματικότητα. ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕΛ ξεκίνησαν τον δικό τους αγώνα για να βρούν λύσεις και να αλλάξουν την κατάσταση, όμως για να τα καταφέρουν έχουν να παλέψουν με Θεούς και Δαίμονες, και πρέπει να βρούν τις αντοχές και τα στομάχια  για να φτάσουν μέχρι τέλους.

Αρχειο