ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάγκες, κερδίσατε και τον πιο δύσπιστο

Δεν κέρδισε η Ομόνοια σε άλλο ένα «αιώνιο» ντέρμπι, όμως με την εμφάνισή της έστειλε εκ νέου τα διαπιστευτήριά της για τις φετινές δυνατότητές της. «Φώναξε» πως έχει την ομάδα, την ποιότητα και όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να διακριθεί και να υλοποιήσει τους στόχους της στο τέλος της σεζόν. Δεν περιμέναμε το χθεσινό ντέρμπι για να πούμε τα πιο πάνω, άλλωστε η παρουσία της και προηγουμένως ήταν ενθαρρυντική.

Ναι, η Ομόνοια μπορούσε για τη νίκη. Ήταν καλύτερο στο μεγαλύτερο διάστημα. Μπόρεσε και έπαιξε συνδυαστικό ποδόσφαιρο, με καλή κυκλοφορία, γρήγορες εναλλαγές της μπάλας. Της έλειψε το γκολ. Κι αν ο Τιάγκο δεν έχανε… το άχαστο, ίσως σήμερα να μιλούσαμε για νίκη. Η προσπάθεια ήταν μεγάλη, οι παίκτες έδειξαν και με το πάθος τους πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη.

Η Ομόνοια δεν κέρδισε το τρίποντο αλλά κέρδισε τον κόσμο της μια και καλή. Κέρδισε και τον πιο δύσπιστο οπαδό της. Έφερε στο γήπεδο 12.000 οπαδούς της. Μπορεί να μην πανηγύρισαν αλλά χειροκρότησαν στο τέλος και αυτό ήταν η καλύτερη επιβράβευση για τους ποδοσφαιριστές. Η Ομόνοια το είπαμε στο ξεκίνημα, το λέμε και σήμερα με την ολοκλήρωση του Α’ γύρου, επέστρεψε! Και επέστρεψε για να μείνει.

Αρχειο