ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάρης:«Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό του προπονητή»

Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας μας, Δημήτρης Μάρης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για το χθεσινό ντέρμπι «αιωνίων».

Πως είδες το παιχνίδι από πλευράς ποιότητας; «Από θέμα ποιότητας δεν ήταν καλό. Ήταν ένα ντέρμπι, με πάθος, με δύναμη, έδειξαν ότι το ήθελαν και οι δύο ομάδες αλλά μέχρι εκεί. Δεν χρίζει δάφνες ποιότητας. Είδαμε μια πολύ καλή Ομόνοια που άρχιζε να θυμίζει Ομόνοια. Το ΑΠΟΕΛ, φάνηκε πως του βγήκε η κούραση από το παιχνίδι στο Λουξεμβούργο. Θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα στο τέλος».

Αρκετός κόσμος στο ΓΣΠ, αριθμός ρεκόρ επί εποχής της κάρτας φιλάθλου: «Τα ντέρμπι πρέπει άλλωστε να παίζονται με κόσμο. Πρέπει να γεμίζουν τα γήπεδα. Η παρουσία στο ΓΣΠ ήταν απίστευτη. Είχα καιρό να δω τέτοια ατμόσφαιρα».

Τι είδες στην Ομόνοια; «Όπως είπα ήταν αρκετά καλή. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω το σκεπτικό του προπονητή στο θέμα των αλλαγών. Έχω δει την Ομόνοια και από το γήπεδο και από την τηλεόραση. Από το 65’ είδαμε πως ήθελε φρεσκάρισμα. Έκανε μία αλλαγή στο 77’ ο προπονητής και δεν έκανε άλλη. Το είδαμε και σε άλλα παιχνίδια αυτό, όπως και με τον Απόλλωνα».

Τι κρατάς από το παιχνίδι; «Ένα από τα θετικά είναι ότι επιστρέψαμε σε ρυθμούς «αιώνιου» ντέρμπι. Βλέπουμε γενικά ντέρμπι φέτος και ότι έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Είναι δυνατή και η Ανόρθωση, θα επιστρέψει και ο Απόλλωνας μετά το άσχημό του ξεκίνημα. Είναι πολύ καλό το πρωτάθλημα μέχρι στιγμής».

Αρχειο