ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βάπτισμα του πυρός για Παπουλή και Κίκο

Η OMONOIA αντιμετωπίζει στις 18:00 στο Ηλίας Πούλλος τη Δόξα Κατωκοπιάς στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της φετινής σεζόν.

Το πρώτο  δείγμα της φετινής  ΟΜΟΝΟΙΑ συνδιάζεται με το γεγονός ότι θα δούμε αγωνιζόμενους για πρ’ωτη φορά με την πράσινη φανέλα τους Φώτη Παπουλή και Κίκο.

Τα δύο νέα φετινά αποκτήματα της ομάδας παίρνουν το βάπτισμα του πυρός και την ευκαιρία να αρχίσουν να αποδεικνύουν ότι δίκαιο ο Νεόφυτός Λάρκου και οι συνεργάτες του ορθά τους επέλεξαν για να στελεχώσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τους δύο ποδοσφαιριστές θα έχει την ευκαιρία να τους παρακολουθήσει αγωνιζόμενους και ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς ο  αγώνας θα προβληθεί στη συνδρομητική πλατφόρμα του OFC TV και θα προσφέρεται δωρεάν για γνωριμία και εξοικείωση με τη λειτουργία της.

Απαιτείται δωρεάν εγγραφή και ακολούθως χρησιμοποιώντας το Username και το Password μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Ζωντανή Προβολή του αγώνα, αλλά και το υπόλοιπο υλικό που υπάρχει στην πλατφόρμα. Για καλύτερη εξυπηρέτηση κάντε από τώρα την εγγραφή σας. Όσοι φίλοι έχουν ήδη κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα δεν χρειάζεται να κάνουν ξανά.

Βρείτε εδώ τη συνδρομητική πλατφόρμα του OFC TV: https://ofctv.omonoiafc.com.cy

Για βοήθεια και υποστήριξη:
– Καλέστε στο 22104848 (Δ-Π 09:00-18:00)
– Στείλτε email μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://bit.ly/2Dqkq2E

Αρχειο