ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαυρής:«Οι παίκτες ξέρουν την ιστορία της ομάδας και αυτό δίνει μια άλλη δυναμική για όλους»

Στον Super Sport FM 104.0Ο μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Τάκης Μαυρής, σχολιάζοντας τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας και τον Μπέργκ

Η αρχική του τοποθέτηση: «Μου προκάλεσε έκπληξη σε σχέση και με το τι βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια. Δεν ήταν εύκολο να κάνουν μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί. Το ευχάριστο είναι ότι επέστρεψε ο κόσμος στα γήπεδα. Ο στόχος είναι να βγει η ομάδα στην Ευρώπη. Γίνεται αρκετά καλή δουλειά και με τη συμπαράσταση του κόσμου θα τα καταφέρει. Δεν είναι εύκολο να χτίσεις μια ομάδα από το μηδέν. Ευτυχώς φέτος η ομάδα παλεύει τα παιχνίδια και έχει μα καλή παρουσία. Οι παίκτες ξέρουν την ιστορία της ομάδας και αυτό δίνει μια άλλη δυναμική για όλους για να έχουν αυτή την παρουσία».

Για τον Χένινγκ Μπεργκ: «Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Το τι περιμένει ο κόσμος είναι διαφορετικό. Για τις αλλαγές που δεν κάνει αυτό που λέω είναι ότι έχει τη δική του φιλοσοφία. Κανείς δεν μπορεί να τον κατακρίνει. Όταν σημειώνει γκολ η ομάδα βλέπω πως πανηγυρίζουν όλοι. Υπάρχει καλό κλίμα και αυτό είναι σημαντικό. Τα τελευταία χρόνια δεν βλεπόταν η Ομόνοια, ενώ φέτος έχει καλή παρουσία».

Αν πιστώνει τον Μπεργκ για την πορεία της ομάδας: «100%. Είναι θέμα κουλτούρας και φιλοσοφίας, όχι μόνο του προπονητή, αλλά και όσων είναι δίπλα του. Θέλουμε όμως ακόμα βελτίωση».

Για τις υπόλοιπες ομάδες και τις αλλαγές προπονητών: «Προπονητές που πειραματίζονται σε μεγάλες ομάδες έχουν κόστος. Το ποδόσφαιρο μας δεν είναι όπως πριν 20 χρόνια».

Αρχειο