ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με συγκέντρωση το ρόστερ μας θα φέρει την πρόκριση!

Τον τελευταίο μήνα ως ΟΜΟΝΟΙΑ24 κάναμε εκτενώς αναφορά για τις λίγες αλλά σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες που έχει ανάγκη η ΟΜΟΝΟΙΑ προκειμένου να κάνει το παραπάνω βήμα τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο Πρωτάθλημα. Προφανώς αυτές τις ανάγκες τις γνωρίζει ακόμη καλύτερα και η ομάδα προγραμματισμού, που εν μέσω ιδιάιτερων συνθηκών πανδημίας ψάχνει αυτές τις μεταγραφές που θα κάνουν τη διαφορά. Από εκεί και πέρα μπροστά μας υπάρχει ένα παιχνίδι χωρίς επιστροφή και με ένα και μοναδικό στόχο! ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Παρά τα όποια κενά, έχουμε εμπιστοσύνη πως το υφιστάμενο ρόστερ έχει την ικανότητα να επιβληθεί ενός αντιπάλου αδύναμου Ευρωπαικά όπως η Αραράτ Αρμενίας και πιστεύουμε ότι η πρόκριση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα έρθει. Αυτή τη στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στη διάθεση της τόσο ποιοτικούς πάικτες με μεγάλη εμπειρία όσο και νεαρά δικά της ταλέντα που θα καταθέσουν ψυχή.

Θα χρειαστεί να πάμε απλά υποψιασμένοι και αλάνθαστοι στο παιχνίδι μας, καθώς 90 λεπτά θα είναι μόνο η πρόκριση και πρέπει επιθετικά οι ευκαιρίες να είναι γκολ και αμυντικά τα λάθη να  μην κοστίζουν με γκολ.

Όποιαδήποτε μεταγραφική εξέλιξη θα είναι στη διάθεση του προπονητή από τον επόμενο προκριματικό. Προς το παρόν πάμε με τους υφιστάμενους στους οποίους και πιστεύουμε! Άλλωστε αυτή η ομάδα με αυτό τον προπονητή ήταν που μας έφερε σήμερα στο να αγωνιζόμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Αρχειο