ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με τη μαγκιά σας, για την περηφάνια μας!

Το «χτύπημα» του κορωνοϊού στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με δύο ποδοσφαιριστές να είναι θετικοί και να μην είναι σε θέση να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας στον αυριανό επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, είναι κάτι που στεναχώρησε όλους στον σύλλογο. Την ίδια ώρα όμως, οι συμπαίκτες τους παρουσιάζονται αποφασισμένοι και πεισμωμένοι να τα δώσουν όλα για την ανατροπή. Να τους αφιερώσουν μια τεράστια επιτυχία. Δύσκολο μεν, ακατόρθωτο όχι. Ειδικά με τη νοοτροπία που έχει περάσει στην ομάδα ο Μπεργκ, τους παίκτες νικητές!

Η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ολοκληρώνεται με προπόνηση στο ΓΣΠ, που θα αρχίσει στις 20:30. Μισή ώρα νωρίτερα θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου ο Μπεργκ. Ο Νορβηγός προπονητής έχει έτοιμο το πλάνο της ανατροπής και προσδοκεί ότι θα του βγει και οι παίκτες του θα ανταποκριθούν στο μέγιστο βαθμό. Γνωρίζει και ο ίδιος όπως και όλοι στην ομάδα ότι, με ένα γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Τι θα χρειαστεί αύριο; Αφοσίωση στο πλάνο, καθαρό μυαλό, συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τη μαγκιά των ποδοσφαιριστών, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να ελπίζει σε ανατροπή όσο δύσκολο κι αν φαντάζει. Με τη μαγκιά τους οι παίκτες, θα θελήσουν να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη περηφάνια στο οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να βγάλουν ξανά στους δρόμους τον Πράσινο Λαό! Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν μπορεί να είναι ξοφλημένο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Γι’ αυτό και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της. ΜΠΟΡΕΙ!

Αρχειο