ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγάλης πάστας ποδοσφαιριστής!

Ο Έρικ Μποτεάκ ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ το περασμένο καλοκαίρι σαν ένα από τα μεγαλύτερο ονόματα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Η μεχρί στιγμής παρουσία στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πέρα για πέρα ικανοποιητική, αφού πέραν από την τεχνική του και τα ατέλειωτα τρεξίματα του, βγάζει στο γήπεδο ηγετικά χαρακτηρισιτκά, αυτού του ποδοσφαιριστή που μπορεί να πάρει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ένα παιχνίδι δηλαδή και να την οδηγήσει στη νίκη.

Xθες απέναντι στην Δόξα ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές ο οποίος ειδικά στο Α’ μέρος δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενουμένων. Μάλιστα ήταν αυτός που με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ από πολύ μακριά, άνοιξε το σκορ για την ΟΜΟΝΟΙΑ και την βοήθησε να φτάσει σε μια τεράστια νίκη.

Η κλάση του Έρικ Μποτεάκ είναι πλέον δεδομένη και αυτό που έχει σημασία από εδώ και πέρα πλέον για τον ίδιο αλλά και την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε κάθε παιχνίδι να ανεβαίνει και να παρουσιάζεται καλύτερος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη τις καλές ημέρες του Μποτεάκ και ελπίζουμε να δούμε πολλές από αυτές στο μέλλον!

Αρχειο