ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mετά από χρόνια παίκτες που γουστάρουν παίζουν γι’ αυτή την φανέλα

Θα αφήσουμε για λίγο πίσω την αγωνιστική εικόνα, τα συστήματα, τις αλλαγές, ακόμα και τα αποτελέσματα, και θα επικεντρωθούμε στο πως βιώνουμε εμείς κάθε εβδομάδα την  φυσική παρουσία των ποδοσφαιριστών μας στο γήπεδο.

Kατα γενική ομολογία σε δείγμα 12 αγωνιστικών στο φετινό πρωτάθλημα, το συμπέρασμα που μπορούμε να εξάγουμε είναι ότι φέτος μετά από αρκετά χρόνια κάθε εβδομάδα στο γήπεδο βλέπουμε ποδοσφαιριστές που γουστάρουν να παίζουν γι’ αυτή την φανέλα.

Μπορεί κάποιοι να το εκλάβουν ως υπερβολή αυτό που λέμε, όμως με τα όσα είδαν τα μάτια μας την προηγούμενη τουλάχιστον τριετία, η κατάσταση φέτος είναι πέρα για πέρα ενθαρρυντική. Σε αυτό βέβαια βοηθά πολύ και η παρουσία του λαού, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε τα νέα αποκτήματα της ομάδας μας, και τους έδωσε να καταλάβουν πόσο βαριά είναι η φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Όλο αυτό σε συνδυασμό με την «υγεία» που εκπέμπει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε οργανωτικά και  οικονομικά θέματα, δημιουργούν ένα κράμα το οποίο ωθεί τους ποδοσφαιριστές μας να τα δίνουν όλα στο γήπεδο και να επιδιώκουν να χαρίσουν στον κόσμο χαμόγελα!

 

Αρχειο