ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά την καταξίωση… ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ για την “απογείωση”

Παρακολουθήσαμε με προσοχή τις δηλώσεις του Φώτη Παπουλή στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κατά την υπογραφή του συμβολαίου του. Ώριμος λόγος, χωρίς περιττά, πλήρως συνειδητοποιημένος για την κίνηση μεταγραφής του στην ΟΜΟΝΟΙΑ μετά από 8 χρόνια αγωνιζόμενος στον Απόλλωνα. Ανάμεσα στα πολλά προσέξαμε πως σχεδόν σε όλες του τις τοποθετήσεις υπήρχε η λέξη ΤΙΤΛΟΙ.

Ένας παίκτης στα 35 του χρόνια είναι πολύ σπάνιο να δοκιμάζει να κάνει ένα τέτοιο μεγάλο απαιτητικό βήμα στην καριέρα του. Κάλλιστα θα μπορούσε να σκέφτεται σιγά σιγά να αποσυρθεί και να ακουμπήσει πάνω σε ένα συβόλαιο με την ομάδα που καταξιώθηκε. Εντούτοις ο Φώτης Παπουλής νιώθει έτοιμος σωματικά και ψυχικά, να αυξήσει το βαθμό δυσκολίας και να αγωνιστεί υπό μεγαλύτερη πίεση, η οποία μάλιστα τον κάνει ακόμη πιο δημιουργικό, όπως δήλωσε στην κάμερα χθες.

Μετά την καταξίωση στον Απόλλωνα ως ένας από τους καλύτερους ακραίους επιθετικούς στην Κύπρο και την Κυπριοποίηση του, ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ για την απογείωση. Θέλει όλους τους τίτλους με την ΟΜΟΝΟΙΑ (το είπε τουλάχιστον 5 φορές χθες) και έτσι να δοξαστεί κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής.  Έστειλε το μήνυμα πως έχει πολλά να δώσει και αυτό ευχόμαστε όλοι.

Αρχειο