ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μην ξεχνάτε κ. Μιχαηλίδη… Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έφτιαχνε το Μακάρειο!

Είδαμε με προσοχή τα όσα ειπώθηκαν από τον Πρόεδρο του ΚΟΑ για τις άμεσες ανάγκες που προκύπτουν με το φωτισμό του Μακαρείου και Παφιακού για τη νέα σεζόν. Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε στον κ. Μιχαηλίδη πως η ΟΜΟΝΟΙΑ ζήτησε από την πολιτεία πέρσι να της παραχωρηθεί το Μακάρειο, να το αναστηλώσει από την αρχή και η ιδιοκτησία να παρέμενε στον ΚΟΑ. Η απόφαση όμως του ΔΣ του ΚΟΑ ήταν παρά να επωφεληθεί έστω και ελάχιστο η ΟΜΟΝΟΙΑ να αφήσει το γήπεδο στο έλεος της φθοράς και απλά να βγει παράνομα για άλλη μία χρονιά η άδεια χρήσης του από ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Δείτε πιο κάτω τις σημερινές σχετικές δηλώσεις του κ . Μιχαηλίδη

Για το θέμα με τον φωτισμό Μακαρείου και Παφιακού: «Ζητήσαμε από την υπηρεσία να μας ενημερώσει πλήρως για τους ακριβείς αριθμούς. Δεν ήταν εύκολη η μελέτη. Περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή να είναι έτοιμη, σήμερα ή αύριο, για να ξέρουμε πώς προχωρούμε».

Για το αν θα αναλάβει το κόστος ο ΚΟΑ: «Πρέπει να δούμε το κόσμος και πόσες θα είναι οι δυνατότητές μας. Ίσως χρειαστούμε επιπρόσθετη βοήθεια, θα το δούμε όταν έχουμε μπροστά μας τους αριθμούς».

Για τον φωτισμό των δύο γηπέδων και το πώς επηρεάζει τις πλατφόρμες που μεταδίδουν τους αγώνες: «Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε. Δεν καθίσαμε με σταυρωμένα χέρια. Μας ενδιαφέρει, μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε με μαγικό ραβδί αλλά δεν γίνεται με αυτό τον τρόπο. Θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια».

Αρχειο