ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόνο τυχαία δεν ήταν η ανανέωση του από νωρίς…

Το ημερολόγιο έγγραφε 26/01 όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετώπισε την Ανόρθωση στο ΓΣΠ και το χρονόμετρο έγγραφε 68′ όταν ο Κυριακίδης κράτησε το 1-0 για την ΟΜΟΝΟΙΑ σε μία εξαιρετική απόκρουση εξ επαφής σε κεφαλιά του Κατσιαράβα. Μπορεί να ακουστεί υπερβολικό όμως εκείνη η απόκρουση θεωρείται ότι ήταν αυτή που μας έφερε στο τέλος από πάνω από την Ανόρθωση βαθμολογικά και τώρα θα πάιξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναγκαζόμαστε να κάνουμε αυτή την εισαγωγή για να πούμε πως κάποια πράγματα μόνο τυχαία δεν είναι. Ο νεαρός Κύπριος τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο 21χρονος Χαράλαμπος Κυριακίδης φέτος ανανέωσε νωρίς τη συνεργασία του με την ΟΜΟΝΟΙΑ όταν ακόμα υπήρχε η πιθανότητα να είχαμε και Φαμπιάνο και Ουζόχο και Παναγή. Η επιλογή Κυριακίδη έγινε πολύ συνειδητά. Ο Χαράλαμπος έχει πολλά αγωνιστικά και φυσικά χαρίσματα. Το εκτόπισμα του σε συσχετισμό με τα αντανακλαστικά του, του δίνουν τα όπλα για να γίνει ένας πολύ καλός τερματοφύλακας.

Στο χθεσινό φιλικό έπαιξε για 90 λεπτά ενώ στα προηγούμενα έπαιξε ως αλλαγή. Σε όλα σχεδόν τα φιλικά έκανε από μία μέχρι δύο καίριες αποκρούσεις που δείχνουν το επίπεδο του και μέχριπου μπορεί να φτάσει. Συγκεκριμένα χθες έκανε δύο εξαιρετικές αποκρούσεις με άνοιγμα ολόκληρου του σώματος του και αυτές του οι προσπάθειες καταχειροκροτήθηκαν.

Ο Χαράλαμπος πρέπει ώριμα να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και πιστεύουμε έντονα ότι θα ανταμοιφθούν οι κόποι του

 

Αρχειο