ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Μούφα” ο ξένος χορηγός του ΓΣΠ… με άρωμα “Αποέλ”

Δημοσιεύματα στην αρχή της εβδομάδας έφεραν το ΓΣΠ να βγάζει από το συρτάρι διαπραγματευτικό χαρτί σε σχέση με τη μεγάλη διαφορά με την ΟΜΟΝΟΙΑ, χορηγό γηπέδου ύψους 3ων εκατομυρίων ευρώ. Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και αποτελεί απλά κάτι που έγινε πριν από 1 χρόνο και αφορούσε αποκλειστικά το Αποέλ.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως πρόκειται για ξένη εταιρεία (Γερμανικής Προέλευσης) η οποία επιθυμεί όπως το όνομα της αναγραφεί σαν μεγάλος χορηγός του Σταδίου. Δηλαδή να μετονομαστεί το ΓΣΠ μαζί με το όνομα της εν λόγω εταιρείας η οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προτείνει 3ετή συμφωνία προσφέροντας συνολικά 3 εκατομμύρια ευρώ για όλα τα χρόνια.

Θεωρητικά από αυτή τη συμφωνία θα επωφελούνται και οι διαγωνιζόμενες ομάδες στο ΓΣΠ. ΟΜΩΣ επί του πρακταίου πρόκειται για έναν αποκλειστικό, εν δυνάμει χορηγό του Αποέλ, με τον οποίο οι “αιώνιοι” θέλουν να κτίσουν ιδιόκτητο γήπεδο. Ο χορηγός αυτός πρότεινε πέρσι στο Αποέλ πέραν από το ιδιόκτητο γήπεδο να γίνει αρχικά και αυτή η αλλαγή στο όνομα του ΓΣΠ έναντι ενός χρηματικού ποσού, όμως πολύ λογικά κάτι τέτοιο δεν απέδωσε καρπούς καθώς στο ΓΣΠ αγωνιζόταν και η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Άρα η είδηση περί ενός χορηγού του γηπέδου που θα επωφεληθούν οι ομάδες δεν υφίσταται και όλα γίνονται επί σκοπού για να ασκηθεί πίεση στην ΟΜΟΝΟΙΑ όπως παραμείνει στο γήπεδο και του χρόνου.

Αρχειο