ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μουρίνιο: «Ο Μπέιλ θα επιστρέψει πιο γρήγορα από τον τραυματισμό του»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ επέστρεψε στην Τότεναμ, ωστόσο δεν είναι ακόμα έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες τους για την ομάδα, μιας και ο τραυματισμός του στο γόνατο, τον ταλαιπωρεί ακόμα.

Οι φίλοι των «σπιρουνιών» θα χρειαστεί να κάνουν αρκετή υπομονή, προκειμένου να δουν ξανά τον Ουαλό μεσοεπιθετικό με τη φανέλα της ομάδας τους. Κι αυτό διότι, ο Μπέιλ εξαιτίας του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του, για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

Παρ’ όλα αυτά ο Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε την αισιοδοξία του για την γρήγορη επιστροφή του έμπειρου άσου, τονίζοντας παράλληλα την σιγουριά του ότι θα τον έχει νωρίτερα στη διάθεσή του.

«Δεν ξέρω πότε ακριβώς μπορεί να επιστρέψει ο Γκάρεθ. Το μόνο πράγμα που γνωρίζω είναι ότι το κίνητρο του είναι υψηλό. Είναι τόσο χαρούμενος που είναι ξανά με τον σύλλογο της καρδιάς του. Οταν ένας παίκτης έχει τόσο υψηλό κίνητρο, πολλές φορές μπορεί να μειωθεί και η περίοδος ανάκαμψης του από έναν τραυματισμό. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει και με τον Μπέιλ και θα τον έχουμε σύντομα στη διάθεσή μας για να παίξει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Special One» στο «Standard Sport».

Πηγή:Gazzetta.gr

Αρχειο