ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μυστικοπάθεια και ένοχη αποσιώπηση ΞΑΝΑ!

Κάποια γεγονότα είναι καλό να τα κρατάμε για να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας όποτε χρειαστεί… Οι  ανένδοτοι διαιτητές, τα “θύματα” της περίπτωσης όπως καμώνονται, σε μία σύσκεψη μισής ώρας τα βρήκαν σε  όλα και με αστυνομία και με ΚΟΠ και με όλους. Όλα μέλι γάλα και ικανοποιημένοι στο φουλ από αυτά που άκουσαν. Δια στόματος του Αναπληρωτή Προέδρου του Συνδέσμου ΔΙαιτητών κ. Νικόλα Εγγλέζου :

«Είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι με τα όσα ακούσαμε. Οι αρμόδιοι φορείς, όντως θέλουν να βοηθήσουν στο τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε, είμαστε έτοιμοι, νιώθουμε δυνατοί για να επιστρέψουμε στα γήπεδα. Είμαστε δυνατοί και θα το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Η Αστυνομία μας διαβεβαίωσε ότι κάνει ότι μπορεί για να λύσει το πρόβλημα».
Για τα όσα είπε ο Γιώργος Κούμας στους ίδιους διαιτητές και για το ενδεχόμενο καθόδου ξένων διαιτητών: «Βλέπουμε τον πρόεδρο και ολόκληρη την ομοσπονδία να μας στηρίζει. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε δυνατοί. Δεν θα χρειαστεί να μιλήσουμε για τέτοιο ζήτημα. Θα τα καταφέρουμε, όπως τα καταφέρναμε όλα αυτά τα χρόνια».
Για τα σοβαρά λάθη που έγιναν: «Θέλουμε να μας εμπιστευτεί ο κόσμος. Την εμπιστοσύνη του κόσμου την κερδίσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Τις απαντήσεις θα τις δώσουμε στο γήπεδο, αρχής γενομένης από την Τετάρτη». 

Λόγια του αέρα χωρίς τίποτα συγκεκριμένο. Φώναζαν για τις επιτροπές της ΚΟΠ, φώναζαν για τις δηλώσεις Αναστασιάδη στην ΕΑΚ και όμως τίποτα, με μία φράση έιμαστε ικανοποιημένοι με αυτά που ακούσαμε θεωρούν ότι λύθηκε το πρόβλημα.

Πλήρης μυστικοπάθεια και ένοχη αποσιώπηση για ακόμα μια φορά κύριοι. H έγνοια τους ήταν μόνο αν θα έχαναν τα εισοδήματά τους με πιθανή κάθοδο ξένων διαιτητών. Εφόσον το διασφάλισαν τότε τα άλλα όλα ήταν απλά το περιτύλιγμα. Σαν δεν ντρέπεστε…

Αρχειο