ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ν’ αλλάξει ταχύτητα, να βρει τον δρόμο για τα δίκτυα

Τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα στη σειρά χωρίς να σκοράρει, δεν είναι ευχάριστη εξέλιξη πόσο μάλλον για μια ομάδα του βεληνεκούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Γι’ αυτό, αύριο απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», θα ψάξει τα γκολ που θα την οδηγήσουν στην επιτυχία, ώστε να μην χάσει άλλο έδαφος προς τον στόχο της.

Αυτό που καλείται να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ, βάσει και της εικόνας της στα προηγούμενα παιχνίδια είναι, να αλλάξει ταχύτητα στο παιχνίδι της. Να έχει πιο γρήγορη ανάπτυξη, να γίνει απρόβλεπτη, ώστε να βάλει δύσκολα στον αντίπαλό της. Να παίξει και κάθετα και όχι μόνο από τα πλάγια. Υπάρχει η ποιότητα στην ομάδα, οι επιλογές και απομένει να γίνει σωστή διαχείριση από την τεχνική ηγεσία αλλά και οι παίκτες να ανεβάσουν την απόδοσή τους.

Παίζοντας πιο γρήγορα, να γίνει δημιουργική, μεταφέροντας με ορθόδοξο τρόπο την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Εκεί, πλέον, είναι δουλειά των επιθετικών να σπρώξουν την μπάλα στην αντίπαλο εστία. Οι αριθμοί λένε ξεκάθαρα πως, η ΟΜΟΝΟΙΑ αμυντικά  πάει πολύ καλά (6 γκολ παθητικό) αλλά υστερεί επιθετικά (11 γκολ ενεργητικό). Οπόταν το βάρος πέφτει, όχι μόνο στους επιθετικούς αλλά και στους μέσους, στην οργάνωση του παιχνιδιού και στη δημιουργία φάσεων, τις οποίες καλούνται να αξιοποιήσουν οι επιθετικοί και όχι μόνο.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Μπεργκ να είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές. Ναι μεν ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γρανάδα την προσεχή Πέμπτη, αλλά προέχει το αυριανό ματς. Άλλωστε, όπως είπε ο Νορβηγός προπονητής, ο μεγάλος στόχος πλέον είναι το πρωτάθλημα. Εκεί εστιάζεται η προσοχή στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στο Γιουρόπα Λιγκ ότι βγει…

Αρχειο