ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ν’ ασκήσει πίεση, να ’ναι παραγωγική

Απέναντι στο Παραλίμνι, μέσα στο ΓΣΠ, η Ομόνοια καλείται να δείξει πως το αφεντικό είναι αυτή. Σαφώς και κάθε αντίπαλος έχει τις δικές του απαιτήσεις, όμως η Ομόνοια απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες έχει υποχρέωση να βάζει πίεση και να φθάνει στην επιτυχία.

Το φιλικό ματς με το Παραλίμνι, στο οποίο η Ομόνοια δέχθηκε την ήττα, είναι ένας επιπλέον λόγος για να μην εφησυχάζει τους ποδοσφαιριστές του Ολίβα αλλά και να τους πεισμώσει περισσότερο. Να παίξουν μπάλα και να πάρουν την νίκη, απαντώντας στη φιλική ήττα.

Αυτό που έχει να κάνει το «τριφύλλι», είναι να συνεχίσει να δείχνει σταθερότητα στην ανασταλτική λειτουργία και αμυντική συμπεριφορά του. Παράλληλα, να γίνει πιο δημιουργικό και κυρίως παραγωγικό. Να αξιοποιήσει σε μεγαλύτερο βαθμό τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει. Χρειάζεται το γκολ από όλους τους ποδοσφαιριστές και όχι η ομάδα να περιμένει μόνο από τον Ματ να δει δίκτυα.

Κάνοντας αρχή από το προσεχές ματς, η Ομόνοια θα πρέπει να «σκοτώσει» στις πρώτες ευκαιρίες της κάθε ελπίδα του αντιπάλου της. Σκοράροντας πέρα του ενός γκολ, είναι πιο άνετη και ικανή να διαχειριστεί το υπέρ της προβάδισμα. Υπάρχει η ποιότητα στην ομάδα για να δημιουργήσει αλλά και να σκοράρει. Είναι στα δικά της πόδια…

Αρχειο