ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να τα αφήσει όλα πίσω του!

Η Χθεσινή ημέρα ήταν η ημέρα του Φώτη Παπουλή. Ο Κυπροποιημένος διεθνής επιθετικός αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις ανακοινώθηκε επίσημα από την ΟΜΟΝΟΙΑ, και όπως ήταν φυσικό τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα πάνω του κατά την διάρκεια της πρώτης προπόνησης της ομάδας μας.

O Φώτης μέσω των φωτογραφικών στιγμών που δημοσιοποίησε η ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται να απόλαυσε την πρώτη του επαφή με τους συμποδοσφαιριστές του, και δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι αντιδράσεις από την διοίκηση και μερίδα οπαδών του Απόλλωνα, παρόλα αυτά ο Παπουλής πρέπει να τα αφήσει όλα πίσω του και να επικεντρωθεί στη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του.

Κατανοούμε την πικρία που μπορούν να νιώθουν κάποιοι στο Λεμεσιανό στρατόπεδο, όμως παρόλα αυτά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν μπορείς να παραβλέπεις ότι κάθε ποδοσφαιριστής έχει το δικαίωμα αφού είναι ελεύθερος να επιλέξει που να αγωνιστεί. Άλλωστε η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η πρώτη που είδε ποδοσφαιριστές της, ειδικά εν μέσω των οικονομικών προβλημάτων που την ταλαιπώρησαν για χρόνια, να «μετακομίζουν» σε άλλες ομάδες και μάλιστα με πιο διθυραμβικούς τρόπους από ότι έγινε με την περίπτωση Παπουλή.

 

Αρχειο