Στις 20:00 απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Με τρεις νίκες σερί, που ήλθαν από μία ΟΜΟΝΟΙΑ ανεβασμένη πολύ αγωνιστικά, πάμε για τρίποντο κόντρα σε ένα αντίπαλο συνδιεκδικητή στην κορυφή. Μετρά και η ομάδα μας απουσίες ελέω κορωνοϊού, όμως θεωρούμε πως ο Μπεργκ κατάφερε να τις υπερκαλύψει. Κάτι το οποίο δεν έγινε με τον Τιμούρ Κετσπάγια και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα.
Η Ανόρθωση έχει ξεκάθαρα αμυντικά θέματα με τις απουσίες Μπράνκο Βργκοτς και Γεβχέν Σελίν. Αναγκαστικά όπως όλα δείχνουν ως κεντρικός αμυντικός σήμερα θα παίξει ο Αρτυματάς δίπλα από τον Σίντενφιλντ. Την αγωνιστική που μας πέρασε, η Πάφος βρήκε 12 τελικές κόντρα στην Ανόρθωση και είναι καθαρά από τύχη που απέσπασε τρίποντο η ομάδα της Αμμοχώστου.
Σε αυτά τα αμυντικά θέματα που έχει η Ανόρθωση, πρέπει να κτυπήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ με ταχύτητα και φαντασία μπροστά. Να κάνουμε ρήγματα με κάθε τρόπο, να φτιάξουμε πολλές τελικές και να είμαστε εύστοχοι. Η Ανόρθωση παραμένει να είναι καλή μπροστά και έτσι θα πρέπει να βγάλουμε αποθέματα να πιέσουμε μπροστά, να μην τους δώσουμε γήπεδο και στην τελική να δωθεί βάρος στην επιθετική ταχύτητα και ποιότητα που διαθέτουμε.