ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεόφυτε ακόμη έναν Μποτεάκ για αριστερά!

Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Έρικ Μποτεάκ ήταν συγκλονιστικός και απέδειξε πόσα κιλά μπάλας ξέρει αυτός ο ποδοσφαιριστής. Ο Γάλλος εξτρέμ άλωσε και πάλι την δεξιά πλευρά και προσπάθησε να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Πάφου. Αρκετές από τις επιθετικές ενέργειες της ομάδας μας περνούσαν από τα δικά του πόδια ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για 90λεπτά έτρεχε ασταμάτητα προσπαθώντας να βρει τρόπους η ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει ένα γκολ που θα της έδινε την νίκη.

Ο Έρικ Μποτεάκ αποτελεί εγγύηση για το δεξί φτερό της επίθεσης και θεωρείτα βέβαιο ότι αν η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε και από την άλλη πλευρά έναν ποδσοφαιριστή ισάξιο του Μποτεάκ τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα γι’ αυτήν.

Γι’ αυτό τον λόγο ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του βρίσκονται εδώ και καιρό στην αναζήτηση αυτού του ποδοσφαιριστή που θα προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα και ποιότητα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Εζρά βρίσκεται στην πόρτα εξόδου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, παρά το γεγονός ότι χθες πήρε χρόνο συμμετοχής και έδειξε διάθεση αν βοηθήσει. Παρόλα αυτά η απόφαση είναι σχεδόν ειλημμένη.

Ελπίζουμε η επιλογή που θα γίνει από τον Αθλητικό Διευθυντή της ομάδας μας , να είναι καλύτερη από τον Ισραηλινό και να είναι ο ποδοσφαιριστής που θα δώσει ισορρόπιες στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας μας, και θα κάνει το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πιο απρόβλεπτο. Ένας Μποτεάκ δηλαδή για αριστερά!

Αρχειο