ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νικ… ώρα για αλλαγή ρότας και διαφάνεια!

Όλο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό και με την αποφασιστική ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για ξεγύμνωμα της βρωμιάς! Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά από πολλά χρόνια εκμπέμπει υγεία και επενδύθηκαν αρκετά λεφτά προς αυτή την κατεύθυνση. Ως εκ τούτου δεν έχει κανένας δικαίωμα να εμπαίζει με την νοημοσύνη και την αγάπη του Πράσινου Λαού. Πλεόν δεν εξαρτώμαστε από κανέναν, ούτε υποταγμένοι στα τεράστια χρέη μας είμαστε. Αυτή η πραγματικότητα απαιτεί και την αλλαγή ρότας στην εκπροσώπησή μας στην ΚΟΠ.

Το βάρος πέφτει στο Νικ Νικολάου, ο οποίος θα πρέπει να τα φέρει όλα τούμπα εντός της ΚΟΠ και να εργαστεί φανερά και άοκνα για ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΞΗΛΩΜΑ. Δεν γνωρίζουμε το τι έχει ακούσει σήμερα στη σύσκεψη στην οποία ήταν παρόντας και το πόσο έχει μείνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, εμείς όμως δεν είμαστε και φάνηκε ξεκάθαρα προσπάθεια κουκουλώματος. ΔΕΝ θα γίνει τίποτα άλλο ανεχτό από τον Πράσινο Λαό!

Αν ο Νικ Νικολάου πιστεύει πως είναι δεμένα τα χέρια του και δεν μπορεί να κάνει κάτι τότε θα πρέπει να ενημερώσει την ΟΜΟΝΟΙΑ άμεσα καθώς το να αποσύρουμε την εκπροσώπησή μας από την ΚΟΠ παραμένει ακόμη ανοικτό κεφάλαιο, σύμφωνα με την επίμαχη ανακοίνωση.

 

Αρχειο