Home » ΡΟΗ » Νίκησε η Ανόρθωση και το Αποέλ, συνέχεια σήμερα με ντέρμπι…
ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκησε η Ανόρθωση και το Αποέλ, συνέχεια σήμερα με ντέρμπι…

Η Ανόρθωση νίκησε με 4-2 την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και παρέμεινε στην πρώτη θέση του Πρωταθλήματος Cyta, έχοντας 26 βαθμούς μετά από δώδεκα αγώνες. Στην τελευταία θέση με 7 βαθμούς παρέμεινε η Ένωση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Κβιλιτάια που πέτυχε τρία τέρματα ενώ ένα πέτυχε ο Σελίν.

Ο Γεωργιανός επιθετικός σκόραρε με πέναλτι στο 13′ και στο 53′ και με σουτ στο 73΄. Με πέναλτι του Φελίπε μείωσε προσωρινά σε 2-1 η ΕΝΠ στο 63′ και σε 3-2 με τον Μπαλοτέλι στο 86′ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ 4-2 ο Σελίν στο 88′.

Το ΑΠΟΕΛ πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας με 3-0, αποτέλεσμα που τον ανεβάζει στους 16 βαθμούς μαζί με την Ομόνοια και την ΑΕΚ, έχοντας δώδεκα αγώνες και οι άλλες δύο ομάδες δέκα αγώνες.

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη αφού πέτυχε και τα τρία τέρματα του ΑΠΟΕΛ, σκοράροντας στο 39′, στο 63′ και στο 78′.

Δείτε τα στιγμιότυπα των δύο αγώνων: https://www.cfa.com.cy/Gr/videos

Συνέχεια στην αγωνιστική δράση σήμερα για τη 12η αγωνιστική με τη Πάφο να αντιμετωπίζει τη Δόξα στις 16:00 στο Παφιακό ενώ στις 18:00 ο Απόλλωνας τυπικά γηπεδούχος υποδέχεται την ΑΕΛ στο ντέρμπι της αγωνιστικής

Αρχειο