ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ο απολογισμός του Ηρόδοτου Γεωργίου για την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U14 (κλ. Λάρνακας)

Ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα η πρώτη φάση στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Κ14 και πλέον η προσοχή στρέφεται στη δεύτερη φάση, η οποία θα αρχίσει σε δύο περίπου εβδομάδες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ (κλιμάκιο Λάρνακας) τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας (σύνολο 20 ομάδες) με απολογισμό 13 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ηρόδοτος Γεωργίου, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έκανε τον απολογισμό του για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος, καθώς και την προσπάθεια της ομάδας μας στη συνέχεια της φετινής σεζόν.

«Η πορεία μας στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος κρίνεται ως πολύ καλή. Την ομάδα αποτελούν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2006 και το 2007 και το επίπεδο μας δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις ομάδες που τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και είμαι αισιόδοξος πως στη συνέχεια θα πάμε ακόμη καλύτερα», το αρχικό του σχόλιο.

Ακολούθως σχολίασε τους κύριους στόχους της ομάδας στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος: «Τα παιχνίδια στη δεύτερη φάση θα είναι σαφώς πιο δύσκολα. Θα ανεβεί η ένταση και αυτό είναι καλό για τα παιδιά, έτσι ώστε να αποκτήσουν τις εμπειρίες που θα χρειαστούν στο μέλλον. Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε τον τίτλο, αλλά και τα παιδιά να προετοιμαστούν ενόψει των επόμενων χρόνων».

Επόμενο παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ U14 (κλιμάκιο Λάρνακας) είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 8 Μαρτίου απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου εντός έδρας.

Αρχειο