ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παπαϊωάννου και τα καθήκοντά του

Η απόφαση ελήφθη. Είναι οριστικό. Ο Μάκης Παπαϊωάννου είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας. Το διοικητικό συμβούλιο στην χθεσινή του συνεδρία επικύρωσε την πρόσληψη του Παπαϊωάννου και τις αμέσως επόμενες ώρες, αφού πέσουν οι υπογραφές, θα επισημοποιηθεί η συνεργασίας με το σωματείο.

Μάλιστα, ο 40χρονος Παπαϊωάννου, θα επιστρέψει στο «Ηλίας Πούλλος» μετά από 11 χρόνια. Αγωνίστηκε για μια διετία με την φανέλα της Ομόνοιας, από το 2004 έως το 2006 όταν και αποχώρησε. Μάλιστα, στην πρώτη του σεζόν πανηγύρισε και το Κύπελλο (2-0 τον Διγενή), πετυχαίνοντας και το δεύτερο γκολ.

Θεωρείται έμπειρος αφού από το 2009 ασκεί το επάγγελμα του τεχνικού διευθυντή. Εργάστηκε στις ομάδες του Ερμή (2009-10, 2013-14), του Εθνικού Άχνας (2011-13) και της Νέας Σαλαμίνας (2014-17).

Η απόφαση για πρόσληψη του Παπαϊωάννου έγινε, αφού κρίθηκε ως ο καταλληλότερος βάσει του ρόλου που θέλει η διοίκηση να έχει και είναι εντελώς διαφοροποιημένος σε σχέση με αυτό που είχε ο Νταμπίζας.

Γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα, είναι νέος και φιλόδοξος, απέδειξε ότι διαθέτει εξαίρετο χαρακτήρα, είναι καλός επαγγελματίας με προοπτική ανέλιξης, εργατικός και έντιμος.

Τα καθήκοντά του:
* Θα συμμετέχει στην ομάδα προγραμματισμού.
* Θα συμμετέχει ή θα ηγείται της ομάδας σκάουτινγκ του Συλλόγου.
* Θα συνεργάζεται με αντιπροσώπους ποδοσφαιριστών.
* Θα αξιολογεί σε τακτά χρονικά διαστήματα το ρόστερ της ομάδας.
* Θα εντοπίζει πιθανούς μετεγγραφικούς στόχους και θα επεξεργάζεται προτάσεις.
* Θα είναι καθημερινά στο προπονητικό κέντρο και θα διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του.
* Θα είναι και υπεύθυνος για την οργάνωσή του σε μη αγωνιστικά ζητήματα.
* Θα φροντίζει την τήρηση των εσωτερικών κανονισμών και θα ενημερώνει σε τακτική βάση την εφορία ποδοσφαίρου και το Διοικητικό Συμβούλιο.

Αρχειο