ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο μεγάλος στόχος είναι εδώ!

Αξιοπρεπέστατη ήταν η εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην έδρα της Γρανάδα, παρόλο που δεν συνοδεύτηκε με βαθμολογικό κέρδος. Η διαφορά δυναμικότητας, κάποιες άτυχες στιγμές, δεν επέτρεψαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ να αποφύγει την τρίτη διαδοχική ήττα στο 5ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο, θα πρέπει να κρατήσει τα θετικά στοιχεία και να κοιτάξει μπροστά.

Ο μεγάλος στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι εδώ! Είναι οι εγχώριες διοργανώσεις, αφού καλείται να κυνηγήσει μέχρι τέλους και τους δύο τίτλους, πρωτάθλημα και κύπελλο. Ιδιαίτερα τον πρώτο, ώστε να της δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί εστιάζεται η προσοχή και μόνο. Ο Μπεργκ το έδειξε και χθες με τις επιλογές του ότι, το μυαλό του είναι στο πρωτάθλημα, παρόλο που σε καμιά περίπτωση η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα αδιαφορήσει για τα ματς στην Ευρώπη. Άλλωστε, τέτοια αποτελούν πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή.

Πλέον, το βλέμμα επικεντρώνεται στο ματς της Δευτέρας με τον Ερμή στο ΓΣΠ. Η επάνοδος στις επιτυχίες είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Είναι καιρός η ΟΜΟΝΟΙΑ να επιστρέψει στις νίκες, να μαζέψει βαθμούς και να καλύψει το χαμένο έδαφος. Οι επτά βαθμοί μακριά από την κορυφή δεν είναι λίγοι αλλά υπάρχει ο δρόμος για να τους καλύψει.

Η αγωνία στην ομάδα για τον τραυματισμό του Μποτεάκ είναι μεγάλη. Αφού περάσει από εξετάσεις θα διαφανεί το μέγεθος της ζημιάς. Σίγουρα θα χάσει το ματς της Δευτέρας, όμως αυτό που απασχολεί είναι η συνέχεια και να μην χρειαστεί ο Γάλλος άσος να μείνει για μεγάλο διάστημα μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Ευχή όλων είναι όπως, τεθεί το συντομότερο στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, εάν είναι δυνατόν να είναι διαθέσιμος για το «αιώνιο» στις 7 Δεκεμβρίου.

Αρχειο