ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mατ Ντάρμπισαϊαρ: O ποδοσφαιριστής που κράτησε ψηλά την σημαία όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ παράπαιε

Το τέλος εποχής του Ματ Ντάρμπισαϊαρ στην ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε… Ο Άγγλος επιθετικός γνωστός για την λατρεία του στην οικογένεια του ζύγισε τα δεδομένα και επέλεξε να την ακολουθήσει, δηλώνοντας τίμια στην ομάδα προγραμματισμού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα δεδομένα ως έχουν.

Ο Άγγλος φορ φόρεσε την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος για 4 χρόνια και την τίμησε όσο λίγοι ξένοι ποδοσφαιριστές. Ειδικά τις πρώτες του σεζόν όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ παράπαιε αγωνιστικά και οικονομικά ο Ματ ήταν αυτός που έδινε πίσω λίγη περηφάνεια στον πράσινο λαό με τις επιδόσεις και την προσπάθεια του στο γήπεδο. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας στο Γ.Σ.Π την σεζόν 2016 – 2017, όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν πίσω στο σκορ με 0-2. ο Ματ μείωσε σε 1-2 και έκανε νόημα στους συμποδοσφαιριστές του ότι έμειναν ακόμα δύο γκολ για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Το πίστεψε και το έκανε μέσα σε λίγα λεπτά σκοράροντας ακόμη δύο φορές και δίνοντας τη νίκη στην ΟΜΟΝΟΙΑ με 3-2.

O Mατ Ντάρμπισαϊαρ αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα ονόματα ποδοσφαιριστών που θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη του πράσινου λαού για την προσφορά και τις υπηρεσίες του στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο κύκλος του κλείνει στην ομάδα μας και δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε κάθε καλό… Εις το επανιδείν!

 

Αρχειο