ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πρόεδρος ήξερε ότι δεν θα ήταν εύκολο τα πρώτα χρόνια…

Γίνεται πάρα πολύ μεγάλη συζήτηση τις τελευταίες ημέρες για την οικονομική ζημιά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το 2019, η οποία ανέρχεται στα 6.585.981 ευρώ, όπως αυτή παρουσιάστηκε από την διοίκηση της ομάδας μας. Το 2019 ήταν μια χρονιά πάρα πολύ περίεργη καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ ουσιαστικά στήθηκε – ξηλώθηκε – και ξαναστήθηκε (η τελευταία φορά ευτυχώς ήταν σε στέρεες βάσεις).

Αντιλαμβάνεστε όλοι λοιπόν πόσα χρήματα δαπανήθηκαν για το σπάσιμο συμβολαίων ποδοσφαιριστών που είχε φέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο πρώην Ισπανός Τεχνικός Διευθυντής Άνγχελ Γκόμες το καλοκαίρι του 2018.

Παρόλα αυτά ο Σταύρος Παπασταύρου αναλαμβάνοντας την ΟΜΟΝΟΙΑ γνώριζε πως ειδικά τα πρώτα χρόνια δεν θα ήταν καθόλου εύκολα τα πράγματα. Γνώριζε πως μπροστά του είχε ουσιαστικά ένα μπάχαλο σε όλους τους τομείς, το οποίο θα έπρεπε να βρει τρόπους να το σουλουπώσει! Και η αλήθεια είναι ότι έπαθε, έμαθε και τα κατάφερε.

Έχοντας επίγνωση ότι οικονομικά θα έπρεπε να φορτωθεί όλο το βάρος και τώρα δύο χρόνια μετά μπορεί και αυτός, αλλά και ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αισιοδοξεί.

Η προοπτική που ανοίγεται μπροστά μέσα από την Ευρώπη, αλλά και για μια κυριαρχία στο Κυπριακό πρωτάθλημα μπορεί να επιφέρει αυτά τα έσοδα στην ΟΜΟΝΟΙΑ όπου θα καλύψουν ζημιές αλλά και θα δώσει την δυνατότητα για να μπουν ακόμα πιο γερές βάσεις.

Η ομάδα χρειάζεται την στήριξη του κόσμου για να τα καταφέρει και είμαστε βέβαιοι πως θα την έχει και με το παραπάνω. Αρκεί να συνεχίσει την προσπάθεια και την σκληρή δουλειά!

 

Αρχειο