Home » ΡΟΗ » Oι απαντήσεις του Προέδρου στα ερωτήματα των δημοσιογράφων
ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Oι απαντήσεις του Προέδρου στα ερωτήματα των δημοσιογράφων

Ο Δώρος Σεραφείμ, αφού ανέγνωσε την ομιλία του, δέχθηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους τις οποίες απάντησε:.

Ερωτηθείς για το τριετές πλάνο, τόνισε: «Πάει βάσει προγράμματος. Δεν πρόκειται να ξεφύγουμε. Βρήκαμε αρκετά εμπόδια. Περισσότερα από ότι είχαμε υπολογίσει. Συνεχίζουμε κανονικά».

Αναφερόμενος στο χρέος του σωματείου, επεσήμανε: «Το μειώσαμε πέρσι κατά ένα εκατομμύριο. Και φέτος θα είναι σημαντική η μείωση. Λειτουργούμε χωρίς να αποτεθούμε στον κόσμο μας. Μπορούμε από άλλους πόρους με χορηγούς, προϊόντα και εισιτήρια. Ο κόσμος μας να μην ανησυχεί ιδιαίτερα. Στο παρόν στάδιο ο στόχος μας είναι εκείνα τα ποσά που επηρεάζουν τα κριτήρια να εξοφληθούν και μετά θα έρθει η μείωση του χρέους στο σύνολο».

Όσον αφορά στους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας, ο πρόεδρος  είπε: «Δεν συμφωνώ πως μείναμε στάσιμοι. Στην πρώτη χρονιά βάλαμε στόχο την έξοδο μας στην Ευρώπη. Η ομάδας όταν άρχισε το πρωτάθλημα είχε μια καθίζηση. Δεν είχαμε τους βαθμούς που θα έπρεπε. Χάσαμε αγώνες τους οποίους δεν θα έπρεπε. Πιστεύω ότι με τις προσθήκες που θα γίνουν με τις μετεγγραφές θα επιδιώξουμε να κάνουμε αυτό που έγινε πέρσι. Να πάρουμε τους περισσότερους βαθμούς, όπως και πέρσι».

Ο Δώρος Σεραφείμ τόνισε ότι η διοίκηση δεν προτίθεται να παραιτηθεί: «Όταν κρίνουμε ότι ήρθαν τα πράγματα στον σωστό δρόμο, ναι θα παραχωρήσουμε τις θέσεις μας στου νεότερους, μακριά από την κακοδιαχείριση».

Ερωτηθείς ποιοι είναι αυτοί που πληγώνουν την ομάδα:  «Κάποιοι με το πρώτο στραβοπάτημα δημιουργούν προβλήματα, έρχονται στο σωματείο για να κτυπήσουμε μέλη του Δ.Σ και λειτουργούν με τρόπο για πληρώσει το σωματείο. Καταλαμβάνετε για ποιους μιλώ. Αναφέρομαι στη Θύρα 9. Έχω μία λίστα εδώ από το 2010 με προστίματα πέραν του ενός εκατομμυρίου για ζημιές στα γήπεδα και άλλα πολλά. Τα παραπάνω από αυτά είναι η Θύρα 9 που τα κάνει. Όταν μιλούν για φασισμό, να κοιτάξουν να δουν ποιοι κάνουν το φασισμό».

Για το αν υπάρχει θέμα πρόσληψης τεχνικού διευθυντή, επεσήμανε: «Mπορεί να το ζητούν πολλοί. Αυτή που αποφασίζει είναι η διοίκηση της Ομόνοιας και σε συνεννόηση με την τεχνική ηγεσία. Το είχαμε δοκιμάσει και παλαιότερα. Είχαμε συμφωνήσει να μην τον πληρώναμε και μετά έκανε άλλες σκέψεις. Μετά ήταν ο Άγγλος ο Κλαρκ. Είχαμε βρει και σκάουτερ στην Αυστρία για να πληρώνεται έξτρα λεφτά για την Ευρώπη και στη Νότιο Αμερική. Δυστυχώς, όμως, με όλες αυτές τις ασχολίες μας εγκατέλειψε. Έμεινε μόνη της η τεχνική ηγεσία»

Για τη μη προσέλευση του κόσμου: “Είναι ένα θέμα που το είδα σε πολλές εφημερίδες και σε ιστοσελίδες. Ο καθένας γράφει ότι θέλει. Υπάρχουν και κακόβουλες σκέψεις. Oι αριθμοί άλλα λένε. Είναι αρλούμπες ότι ο κόσμος φεύγει. Αν μειώνεται ο κόσμος σε όλο το ποδόσφαιρο είναι ένα πράγμα, αν μειώνεται στην Ομόνοια είναι άλλο πράγμα. Είμαστε πρώτοι στην προσέλευση του κόσμου”.

Για το αν υπάρχουν θέματα με παίκτες για την εξωγηπεδική τους ζωή: “Ναι το ξέρουμε και τιμωρήσαμε παίκτες. Δεν τα βγάζουμε προς τα έξω. Δεν θα τους κόψουμε την μπάλα“.

Για το μέχρι πού θα φτάσει η κόντρα με τους οργανωμένους: “Η Θύρα 9 δεν μας εκπροσωπεί”.

Για τον αριθμό των μεταγραφών που θα γίνουν: “Ο προπονητής έθεσε αριθμό παικτών για αν έρθουν. Μπορεί να πάρουμε 3-4 παίκτες, πάντα μέσα στα οικονομικά μας δεδομένα”.

Για το ότι έδειξαν υπομονή με την προηγούμενη τεχνική ηγεσία: “Δείξαμε υπομονή, όμως δεν νομίζω πως καθυστερήσαμε αρκετά. Ο ίδιος δεν άντεξε την πίεση και υπέβαλε την παραίτησή του”.

Για τους πόρους που έχουν για να μπορέσουν να πληρούν τα κριτήρια: “Aπό χορηγούς και τον κόσμο. Γίνεται άριστος χειρισμός των χρημάτων από το Σωματείο μας”.

Αρχειο