Home » ΡΟΗ » Οι «μάγκες» με τις μάσκες, το ΕΟ και οι ευθύνες όλων μας, του Χριστόφορου Χριστοφή.
ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

Οι «μάγκες» με τις μάσκες, το ΕΟ και οι ευθύνες όλων μας, του Χριστόφορου Χριστοφή.

 

Χθες δημοσίευσα ένα άρθρο με τίτλο: “Tο «Εμπρός» ΟΜΟΝΟΙΑ που πάει μόνο πίσω!

Ήταν απάντηση σε συκοφαντικό δημοσίευμα του Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ (ΕΟ) το οποίο παρουσίαζε το OMONOIA24 ως «αυλικούς του Μιλτή» που είχαν το «θράσος» να μιλήσουν.

[Διαβάστε το χθεσινό άρθρο εδώ]

Όπως έγραψα και χθες, στις 12.00 το μεσημέρι που δημοσιεύθηκε το άρθρο του ΕΟ ήμουν με τον επικεφαλής του συνδυασμού Μιχάλη Ιορδάνους και συζητούσαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Έτσι, από τα όσα έγραψα χθες εξαίρεσα τον Μιχάλη Ιορδάνους αφού ο άνθρωπος προφανώς και δεν συμμετείχε στη συγγραφή του λιβελλογραφήματος αφού ήταν μαζί μου. Είμαι πεπεισμένος επίσης ότι δεν είχε ιδέα.

Εξαιρώ επίσης και τον Γιάννο Τραν ο οποίος με πήρε τηλέφωνο μετά. Αν θέλει να πει τι μου είπε,  δικός του λογαριασμός.

Μετά το άρθρο μου ανέμενα ασφαλώς την επίθεση που θα ακολουθούσε από τους γνωστούς μασκαρεμένους OLB.

[Η σελίδα τους εδώ: https://www.facebook.com/OfficialOLB/] 

Πρόκειται για μία σελίδα που με την κάλυψη του χιούμορ, βρίζει, σαρκάζει, συκοφαντεί, απαξιώνει, προσβάλλει και μειώνει οποιονδήποτε δεν συμπαθούν. Επιστρατεύουν υποτίθεται το “χιούμορ” γράφοντας ατάκες γεμάτες δηλητήριο και ψέματα.

Είναι δε γνωστό ότι φίλοι της εν λόγω σελίδας είναι Αποελίστες, Ανορθωσιάτες, Απολλωνίστες οι οποίοι γελούν με τις εξυπνάδες του OLB σε βάρος των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ.

Για να είμαι δίκαιος κάποτε οι ατάκες τους είναι εύστοχες και πράγματι χιουμορίστικες. Αυτό όμως είναι η εξαίρεση. Τις περισσότερες φορές τα γραψιμιά τους  διέπονται από κακοπιστία και κακεντρέχεια. Είναι δε στοχευμένα με κύρια επιδίωξη τη δολοφονία χαρακτήρων.

Η επίθεση για παράδειγμα που δέχεται ο πρόεδρος του σωματείου μας Δώρος Σεραφείμ σε τακτική βάση με φωτογραφίες με δεινόσαυρους και υποτιμητικά υπονοούμενα είναι άνευ προηγουμένου και καταδικαστέα. Όσο και να διαφωνεί κάποιος μαζί του, είναι ο πρόεδρος του σωματείου. Είναι θεσμός που χρήζει σεβασμού.

Ασχολούμαι με τους OLB , παρά το ότι με βρίζουν και με συκοφαντούν με αήθη τρόπο, διότι οι εν λόγω κύριοι είναι φανατικοί υποστηρικτές του ΕΟ. Εδώ και μήνες προοωθούν την ατζέντα του ΕΟ και συκοφαντούν τους υπόλοιπους.

Το θέμα μου λοιπόν είναι ο ΕΟ που θέλει να κυβερνήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ και να φέρει την αλλαγή.

Οι κύριοι του ΕΟ επαγγέλλονται τον εκσυγχρονισμό, την νέα αντίληψη και την ενότητα στον ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ κόσμο. Γυρίζουν την Κύπρο και μας εξηγούν πως πρέπει να λειτουργεί η ΟΜΟΝΟΙΑ και μας καλούν να τους ακολουθήσουμε.

Στο τέλος αυτού του άρθρου παραθέτω τα ψεσινά δημοσιεύματα του OLB κατά του προσώπου μου. Με τα γνωστά επίθετα και προσβολές.

Δώδεκα διαδοχικές αναρτήσεις. Ως αντίδραση, επειδή τόλμησα να πω την γνώμη μου. Επειδή τόλμησα να ασκήσω κριτική στους ΕΟ.

Καλώ λοιπόν ονομαστικά τους Μιχάλη Ιορδάνους και Γιάννο Τραν ως επικεφαλής και εκπρόσωπο τύπου του ΕΟ να τοποθετηθούν δημόσια και ξεκάθαρα.

Τους καλώ να πουν στο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να πουν σε αυτούς που επιζητούν την ψήφο τους στις 25 Ιουνίου:

  • Υιοθετούν την στοχευμένη επίθεση και τις προσβολές του OLB κατά του προσώπου μου;
  • Συμφωνούν με τα όσα γράφει κατά καιρούς το OLB εναντίον του προέδρου του σωματείου;
  • Συμφωνούν με την ανώνυμη λάσπη που ρίχνει το OLB και ό,τι κάτσει;
  • Έχουν τα κότσια να καταδικάσουν αυτές τις συμπεριφορές;
  • Έτσι θα φέρουν την αλλαγή;  Όποιος διαφωνεί μαζί τους θα γίνεται κειμάς στο OLB;

Δεν αναφέρομαι επίτηδες στο μέλος του ΕΟ Νικόλα Βαλανίδη διότι ο ίδιος είναι ο μέλος της στενής κλίκας του OLB. Αν δεν είναι και εάν δεν έχει σχέση ας βγει να το πει.

Βεβαίως γνωρίζουμε και τους υπόλοιπους αλλά τόσος είναι ο ανδρισμός τους που δεν έχουν τα κότσια να βάλουν το όνομα και την υπογραφή τους. Κρύβονται πίσω από ακρωνύμια και ψεύτικα προφίλ και κάνουν «χιούμορ»

Καταντήσαμε σε αυτό το σωματείο να φοβάται να μιλήσει κάποιος. Καταντήσαμε να τα λέμε χαμηλόφωνα μεταξύ μας μπας και μας πιάσει ο βόθρος του OLB ή του κάθε OLB που το μόνο που πετυχαίνουν είναι να δίνουν τροφή σε άλλους να γελούν μαζί μας. Ευτυχώς κάποιοι φίλοι όπως ο Ανδρέας Ρίκκος Καζακαίος αντέδρασαν. Οι περισσότεροι όμως σιωπούν.

Η τρομοκρατία όμως και η δολοφονία χαρακτήρων δεν πρέπει να γίνει δεκτή από το κόσμο μας.

Εκτός από τους ΕΟ ευθύνες έχουν και οι υπόλοιποι που κάνουν τις πάπιες. Που είναι το OMONOIANEWS σήμερα να καταδικάσει; Που είναι δεοντολογία του OMONOIANEWS όταν χθες δημοσίευσε χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο το άρθρο του ΕΟ ενώ την απάντηση μου την έκαναν γαργάρες;  Αναφέρομαι στο OMONOIANEWS διότι είναι ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ site και ως τέτοιο έχει υποχρέωση να ενημερώνει τον κόσμο ισομερώς και αντικειμενικά.

Δεοντολογία και σεβασμός υπό το μηδέν.

Θαυμάστε πιο κάτω το «χιούμορ» Νικόλα Βαλανίδη και των συνοδοιπόρων του.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

 

olb.1

 

olb.2

 

olb.3

 

olb4

 

olb5 olb6 olb7 olb8

 

 

--

Αρχειο