ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι νέοι στόχοι απαιτούν προσωπικότητα και στόφα…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά την επιτυχημένη πορεία την περσινή σεζόν με τους στόχους της ομάδας να πραγματοποιούνται, βρίσκεται σε τροχιά πρωταθλητισμού. Αυτός άλλωστε ήταν και ο στόχος που έθεσε ο ίδιος ο κ. Παπασταύρου από τα μέσα της περσινής σεζόν. Η διεκδίκηση της πρώτης θέσης σε συνδυασμό με την προσπάθεια για είσοδο σε Ευρωπαϊκούς Ομίλους χρειάζεται δύο επιπλέον στοιχεία που πρέπει να ενσωματώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ τη νέα σεζόν.

Οι περισσότερες επιλογές παικτών την περσινή σεζόν αποδείχτηκε πως ήταν αρκετά ποιοτικές, εξού και το γεγονός ότι για πρώτη φορά μετά από περισσότερο από μια δεκαετία θα διατηρηθεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ο βασικός κορμός. Ο Μπεργκ κέρδισε ένα μεγάλο στοίχημα. Κατάφερε τις μονάδες να τις κάνει ομάδα με σταθερότητα ως επί το πλείστον και με πλάνο μέσα στο γήπεδο. Το μεγαλύτερο εμπόδιο της περσινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν το γεγονός ότι ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας κάθε αγώνα, η ομάδα μας δυσκολευόταν να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις, απόρροια του γεγονότος ότι πρόκειτω για μία νέα ομάδα που συνεχώς είχε στοιχεία που χρειαζόταν να αναπτύξει.

Με την πάροδο και εμπειρία μίας σεζόν και διατηρώντας το βασικό κορμό, η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος χρειάζεται να εισάξει δύο επιπλέον στοιχεία στο παιχνίδι της για να κάνει το παραπάνω βήμα. Να αποκτήσει προσωπικότητα και στόφα νικητή. Έχει όλα τα φόντα να το επιτύχει. Στον τομέα ψυχολογία η ΟΜΟΝΟΙΑ πλέον δεν έχει να φοβάται κανένα αντίπαλο. Το ρόστερ έχει και με τις προσθήκες θα έχει ακόμη περισσότερες δυνατότητες για μεγάλα πράγματα. Χρειάζεται τόσο σε Ευρώπη όσο και Κύπρο να μπαίνει στο γήπεδο και να αφήνει το στίγμα της επιβάλλοντας το ρυθμό της.

Ο Μπεργκ γνωρίζει καλύτερα την ομάδα και μπορεί να προσδώσει κάλλιστα αυτά τα επιπλέον χαρακτηριστικά.

 

Αρχειο