ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι βάσεις πρόκρισης και το ντέρμπι

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ όπως έχουν τονίσει πολλές φορές, βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν βλέπουν πιο μακριά από τον αμέσως επόμενο αντίπαλο και στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Ερμής, αύριο, στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Εκεί όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα θελήσει να θέσει τις βάσεις για πρόκριση. Ναι μεν η ομάδα της Αραδίππου αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία, όμως έχει δυνατότητες και χρειάζεται σοβαρότητα. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση.

Ο Μπεργκ θα δώσει χρόνο συμμετοχής στις «εφεδρείες». Δεν αναμένεται να «ξηλώσει» εντελώς την ομάδα, όμως αρκετοί ποδοσφαιριστές που συνήθως στα ματς πρωταθλήματος βρίσκονται στον πάγκο, θα πάρουν την ευκαιρία τους. Άλλωστε, αυτό θα τους βοηθήσει να είναι πιο έτοιμοι ενόψει και των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα στη συνέχεια.

Αφού περάσει το αυριανό ματς, στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα… καρφωθούν στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Μπεργκ, που μετά την απώλεια πέντε βαθμών στα δύο τελευταία ματς, η διαφορά από την προσεχή αντίπαλό της πήγε στους 4 βαθμούς. Επιβάλλεται η νίκη, να μειώσει στον πόντο και να δείξει ότι, είναι σε θέση να βγάλει και αντίδραση αλλά έχει και τις δυνατότητες να μείνει εκεί ψηλά μέχρι τέλους. Εφόσον δεν προκύψει οτιδήποτε απρόοπτο, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει κομπλέ στο ματς της Κυριακής μετά από αρκετές εβδομάδες.

Αρχειο