ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα στην ώρα τους (πως έχει των Φαμπιάνο και Ακιντόλα)

Ο Νεόφυτος Λάρκου δεν κρύφτηκε για τη σειρά που θέλησαν να ακολουθήσουν στον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν. Όπως πληροφορούμαστε, στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα ακολουθηθεί μια τάξη όσον αφορά στο ρόστερ. Προέχει η προσπάθεια παραμονής των Ακιντόλα και Φαμπιάνο και αναλόγως της κατάληξης με αυτές τις περιπτώσεις, θα γίνουν οι επόμενες κινήσεις.

Σαφώς και δεν έμεινε στάσιμο το κεφάλαιο αναζήτησης, όμως οι όποιες προσθήκες θα γίνουν, είναι μετά την όποια κατάληξη προκύψει με τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές. Με τον Φαμπιάνο είναι σε συζητήσεις και υπάρχει έδαφος για παραμονή του. Η μπάλα είναι στα δικά του πόδια. Η παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί πρόκληση και για τον ίδιο, όπως και οι ψηλοί στόχοι της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Με τον Ακιντόλα είναι αλλιώς αφού εμπλέκεται η Μίντιλαντ, η οποία ουσιαστικά κρατάει και το μαχαίρι και το κόκαλο. Απ’ αυτήν θα εξαρτηθεί η διατήρηση του Νιγηριανού εξτρέμ στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ομάδα της Δανίας, που κάθε καλοκαίρι παραχωρεί αρκετούς ποδοσφαιριστές με τη μορφή δανεισμού, ακόμη να λάβει απόφαση για το ποιοι θα πρέπει να αγωνιστούν σε άλλες ομάδες. Γι’ αυτό και στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε αναμονή της απόφασής της. Τότε, θα γνωρίζει και η Ομάδα Προγραμματισμού που οδηγείται. Χρειάζεται υπομονή και σωστός χειρισμός. Να πειστεί η Μίντιλαντ για την προοπτική που υπάρχει για τον ποδοσφαιριστή της, ο οποίος έχει εκφράσει την άποψη για να συνεχίσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι ένας σημαντικός λόγος για θετική κατάληξη.

Αρχειο