ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά… ακόμη και μεταγραφή εντός της ημέρας!


Ο τραυματισμος του βασικού τερματοφύλακα Φαμπιάνο έχει φέρει την ομάδα προγραμματισμού σε εγρήγορση που από τη μία περιμένει τα ιατρικά αποτελέσματα από την Πορτογαλία, από την άλλη τρέχει για περιπτώσεις τερματοφυλάκων και από την άλλη υπάρχει και η σκέψη στο ντέρμπι της Κυριακής.

Ένα είναι το σίγουρο, ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, ακόμη και για το ποιος θα αγωνιστεί την Κυριακή κόντρα στην Ανόρθωση είναι ανοικτό. Αυτός που σημειώνει τις λιγότερες πιθανότητες να αγωνιστεί είναι ο Φαμπιάνο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Πορτογαλία για περαιτέρω εξετάσεις. Η απουσία Φαμπιάνο δεν στέλνει το μικρό Κυριακίδη αυτόματα ενδεκάδα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα προγραμματισμού κινείται και για περιπτώσεις τερματοφυλάκων από την τοπική αγορά που αυτόματα με πιθανή μεταγραφή τους εντός της ημέρας θα έχουν και δικαίωμα να αγωνιστούν την Κυριακή.

Τέλος, τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων Φαμπιάνο καθώς και ο καιρός απουσίας του θα κρίνουν και για το πόσους τερματοφύλακες θα κινηθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ως ΟΜΟΝΟΙΑ24 θα είμαστε σε συνεχή εγρήγορση για ενημέρωση επί των εξελίξεων

Αρχειο