ΑΠΟΨΕΙΣ

Άποψη Φιλάθλου: “Omonia, I believe you”

OmoniaI believe you γιατί όταν έπαιξες με την Αεκ στην Αρένα, η Αεκ είχε τρία πέναλτι και της δόθηκαν ενώ εσένα σου ακύρωσαν ένα καθαρότατο τέρμα χωρίς λόγο και είχες καθαρό πέναλτι και δεν σου το έδωσαν. 

OmoniaI believe you γιατί στον αγώνα με την Μεγάλη Κυρία στο Αντώνης Παπαδόπουλος είχες πέναλτι και δεν σου το έδωσαν.  

OmoniaI believe you γιατί απέναντι στην Ενπ πέτυχες καθαρό τέρμα και σου το ακύρωσαν.

OmoniaI believe you γιατί απέναντι στη Δόξα είχες καθαρό πέναλτι με τον Κακουλλή στο 90+ και δεν σου το έδωσαν.

OmoniaI believe you γιατί απέναντι στον Απόλλωνα στο Τσίρειο είχες καθαρό πέναλτι και δεν σου του έδωσαν.

OmoniaI believe you γιατί απέναντι στον Απόλλωνα στο Τσίρειο ο διαιτητής μέτρησε ένα αντικανονικό τέρμα του Απόλλωνα (δεύτερο τέρμα του Απόλλωνα) και του έδωσε ένα πέναλτι με μεγάλη, πάρα πολύ μεγάλη ευκολία.

OmoniaI believe you γιατί ο αιώνιος ποτέ δεν αδικήθηκε φέτος.

OmoniaI believe you γιατί ο Αποελ πέτυχε δύο αντικανονικά τέρματα στο Παραλίμνι απέναντι στην τοπική ομάδα (στη φάση του δεύτερου τέρματος του Αποελ είχε προηγηθεί φάουλ που δεν δόθηκε και στο τρίτο είχε φάουλ υπέρ της Ένωσης και δόθηκε υπέρ του Αποελ) και μέτρησαν και άλλα δύο αντικανονικά απέναντι στην ίδια ομάδα πριν μια βδομάδα στο ΓΣΠ, που πάλι μέτρησαν (στο πρώτο τέρμα προηγήθηκε φάουλ στον Ουντόζι και το δεύτερο ήταν offside).

OmoniaI believe you γιατί ο «αιώνιος» είχε μια κόκκινη, την κόκκινη της προηγούμενης δεκαετίας, απέναντι στον Ολυμπιακό που δεν δόθηκε και ο διαιτητής χαρίστηκε στο Μάτιτς.

OmoniaI believe you γιατί δεν δόθηκαν δύο πέναλτι στον Απόλλωνα όταν έπαιζε με τον Αποελ αλλά όταν ο Απόλλωνας έπαιζε με εσένα όχι μόνο του έδωσε πέναλτι με απίστευτη ευκολία αλλά δεν σου έδωσε αυτό που εσύ δικαιούσουν.

OmoniaI believe you γιατί όσο απίστευτο και αν ακούγεται, στον αγώνα Δόξα- Αελ έσφαξαν την Αελ.

OmoniaI believe you γιατί στον αγώνα Αεκ-Ενπ έγινε η σφαγή των σφαγών.

OmoniaI believe you γιατί όταν έπαιζες με τον «αιώνιο», ο διαιτητής του έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι για να σου πάρει τον ένα βαθμό που θα κέρδιζες με την αξία σου.

OmoniaI believe you γιατί πριν λίγες ώρες απέναντι στην Πάφο είχες πεντακάθαρο πέναλτι στο 83′ που πάλι δεν σου το έδωσαν ενώ η Ανόρθωση την προηγούμενη βδομάδα όταν αγωνιζόταν με την Πάφο, τα δύο που δικαιούνταν τα πήρε.

OmoniaI believe you γιατί εσένα ποτέ δεν σε ευνόησε κάποιο ανθρώπινο λάθος, πλην μιας φάσης στον αγώνα Ομόνοια-Δόξα και όταν το σκορ ήταν 2-0 υπέρ σου.

OmoniaI believe you γιατί συνέλαβαν τους οπαδούς σου όταν αυτοί έριξαν μερικά χάρτινα μπουκαλάκια πίσω από τα γκολπόστ και ο Υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι από κάπου έπρεπε να αρχίσει η εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου. Άρχισε και τελείωσε εκεί…

OmoniaI believe you γιατί σε τιμώρησαν επειδή οι οπαδοί σου στη Λακατάμια έβγαλαν μια ανακοίνωση που θεωρήθηκε ότι ήταν ανάρμοστη ενώ ο κ. Μερκής που είπε για τον Πρόεδρο του Απόλλωνα ότι δεν τα ‘χει τετρακόσια δεν έγινε τίποτα.

OmoniaI believe you γιατί η Cytavision, έπειτα από τις προτροπές του Προέδρου της ΚΟΠ (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα), περιορίζει τις επίμαχες φάσεις στα στιγμιότυπα που προβάλλει για να μην γίνεται συζήτηση.

OmoniaI believe you γιατί όσοι σε αδικούν επιβραβεύονται.

OmoniaI believe you γιατί μια από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών στην Κύπρο, ο Απόλλωνας της περιόδου 2017-2018, δεν πήρε το πρωτάθλημα και ο λεγόμενος «Τίγρης» και τα «Κοράκια» κατασπάραξαν τον Πρόεδρο του, τον κύριο Κίρζη.

OmoniaI believe you γιατί οι κόκκινοι φάκελοι έμειναν καταχωνιασμένοι στα συρτάρια και δεν έγινε τίποτα.

OmoniaI believe you γιατί ακόμη και ο νυν Υπουργός Δικαιοσύνης, κύριος Σαββίδης, υιοθετεί την άποψη ότι οι στημένοι αγώνες και η διαφθορά έχουν διώξει τον κόσμο από τα γήπεδα (τίτλος: «Τα φορτώνει στα στημένα ο Σαββίδης και βγάζει «κούππα άπαννη» την κάρτα, Ρεπόρτερ, 21/11/2019).

Οmoniaθέλω να ξέρεις ότι I believe you!

Κατερίνα Βασιλείου

Αρχειο