ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομόνοια στην Ομόνοια!

Οι μέρες που διανύουμε είναι σημαντικές και κρίσιμες για το σωματείο. Το αποτέλεσμα της Εκλογικής Συνέλευσης θα κρίνει την επόμενη μέρα στην Ομόνοια. Το γεγονός ότι, έχει προκύψει ενδιαφέρον από πολλά μέλη, συνολικά 33, υποβάλλοντας την υποψηφιότητά τους για ανάδειξή τους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, είναι θετικό.

Από την άλλη, όμως, οι αντίθετη άποψη θα πρέπει να γίνει σεβαστή από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Μόνο με αυτό τον τρόπο, δηλαδή ενότητα η οποία δεν φαίνεται να υπάρχει σήμερα, θα μπορέσει η Ομόνοια να πορευθεί στην επόμενη μέρα με αποφασιστικότητα.

Στην Ομόνοια επιβάλλεται ομόνοια και γι’ αυτό θα πρέπει να συνδράμουν όλοι. Είναι αναγκαίο να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για να χαραχθεί μια νέα πορεία, που θα οδηγήσει την ομάδα και πάλι στις επιτυχίες αλλά και σε οικονομική ηρεμία.

Όποιο κι αν θα είναι το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών, θα πρέπει να γίνει σεβαστό και να βοηθηθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να προχωρήσει σε αποφάσεις που θα συμβάλουν προς όφελος του συλλόγου. Όλοι το καλό της Ομόνοιας θέλουν, γι’ αυτό και θα πρέπει να πορευθούμε ενωμένοι. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Αρχειο