ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΜΟΝΟΙΑ, τώρα είναι η ώρα!

Χαμηλοί οι τόνοι από την αρχή… Στην ΟΜΟΝΟΙΑ σε καμιά περίπτωση δεν παρέκκλιναν των όσων είπαν από το ξεκίνημα της σεζόν. Η πορεία της ομάδας είναι ενθαρρυντική, έδειξε να έχει ποιότητα, χαρακτήρα, σωστή νοοτροπία, εξαιρετικό προπονητή. Επίσης, έδειξε να διαχειρίζεται σωστά διάφορες καταστάσεις, είτε προέκυπταν θετικά είτε αρνητικά αποτελέσματα.

Γενικώς, η ΟΜΟΝΟΙΑ βαδίζει στον σωστό δρόμο, με επαγγελματισμό και σωστή νοοτροπία. Η ομάδα είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό μακριά από την κορυφή, μια αγωνιστική πριν τα πλέι οφ. Αυτή η αγωνιστική τη φέρει αντιμέτωπη με τον «αιώνιο» αντίπαλο, ματς που θα γίνει τη Δευτέρα. Μετά από 21 αγώνες, οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά. Υπάρχει εμπιστοσύνη στον Μπεργκ για το διάβασμα του αντιπάλου, την τακτική αλλά και την προσέγγιση του αγώνα.

Εάν όχι τώρα τότε πότε; Ερώτημα που τίθεται, τόσο από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όσο και από τρίτους. Σχεδόν επτά χρόνια χωρίς νίκη επί του Αποέλ είναι πάρα πολλά. Το πιο πάνω ερώτημα τέθηκε πολλές φορές, όμως τώρα υπάρχει η αίσθηση και την δίνει η πορεία και το αγωνιστικό πρόσωπο των δύο ομάδων, ότι έφθασε η ώρα.

Τώρα είναι η ώρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ να χτυπήσει τον «αιώνιο». Είναι καλύτερη από κάθε άποψη και καλείται να το επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά, αυτή τη φορά όμως είναι σημαντικό από κάθε άποψη. Παρόλο που στην ομάδα αυτό που απασχολεί είναι οι τρεις βαθμοί και η υλοποίηση των στόχων. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλει να νιώσει περήφανος! Ναι ΟΜΟΝΟΙΑ, μπορείς…

Αρχειο