ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όποιος αγαπά το ποδόσφαιρο οφείλει να το παραδεχτεί: Διαφορά επιπέδου και χαρακτήρα!

Ακούσαμε με πάρα πολλή προσοχή την χθεσινή συνέντευξη του Προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σταύρου Παπασταύρου στην Cablenet. H διαφορά επιπέδου και χαρακτήρα του κύριου Παπασταύρου σε σχέση με άλλους Προέδρους μεγάλων ομάδων που παραχώρησαν παρόμοιες συνεντεύξεις το τελευταίο διάστημα στην συγκεκριμένη τηλεοπτική πλατφόρμα, ήταν εμφανέστατή.

Καμία τάση αλαζονείας, καμιά ειρωνική έκφραση, καμιά υπερβολή…. Ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είπε μόνο αλήθειες και το έκανε με πολύ χαμηλούς τόνους. Ακόμα και όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις της Ανόρθωσης η απάντηση του λακωνική και γεμάτη ειλικρίνεια: «Tους κατανοώ, όμως το ποδόσφαιρο είναι συγκυρίες… Και οι συγκυρίες αυτή την φορά ήταν με την ΟΜΟΝΟΙΑ».

Ακόμα και για το θέμα της αύξησης των ομάδων και την θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Σταύρος Παπασταύρου δεν προσπάθησε να κρυφτεί… «Έπρεπε να βρεθεί μια λύση που να αφήνει ευχαριστημένες τις περισσότερες ομάδες. Ξέρω πως δεν είναι η καλύτερη λύση αλλά δεν είχαμε άλλη επιλογή!»

Όσον αφορά τις καταγγελίες που έκανε τον περασμένο Ιανουάριο ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για διαφθορά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, ούτε κι εκεί κρύφτηκε. Ξεκαθάρισε πως υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης για το αν θα προστατευτούν οι άνθρωποί που θα καταθέσουν, παρόλα αυτά τόνισε πως με την πρώτη ευκαιρία θα μεταφέρει στις αρχές του κράτους τα στοιχεία που κατέχει, στέλνοντας το μήνυμα πως η πολιτεία γνωρίζει και οφείλει να ξεκινήσει την κάθαρση του ποδοσφαίρου, χωρίς να περιμένει τον Παπασταύρου.

Ο Κύριος Παπασταύρου μπήκε στην ζωή του Κυπριακού ποδοσφαίρου πριν από δύο χρόνια αποφασισμένος να πάρει πράγματα, αλλά και να δώσει. Αυτό που παίρνει μέχρι στιγμής είναι η απέραντη αγάπη και εκτίμηση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ…. Αυτά που δίνει όμως είναι πολύ περισσότερα. Και δεν εννοούμε τα χρήματα! Ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει μεταφέρει μια διαφορετική, απλή και όμορφη κουλτούρα του πως πρέπει να αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα. Πως πρέπει να τοποθετούνται οι παράγοντες τις δύσκολες στιγμές, και πόσο ειλικρινείς πρέπει να είναι απέναντι στον κόσμο. Όλα αυτά ήταν είδος προς εξαφάνιση στην προ Παπασταύρου εποχή ακόμα και από παράγοντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Και γι’ αυτούς τους λόγους όποιος αγαπά το ποδόσφαιρο οφείλει ένα ευχαριστώ στον κύριο Παπασταύρου, ανεξάρτητα από το πόστο που κατέχει αλλά και από την οπαδική του προέλευσή!

 

 

Αρχειο