ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όπως μας έχουν συνηθισεί!

Καθημερινά υπάρχει “πυροβολισμός” ειδήσεων στα μέσα ενημέρωσης για τον επιθετικό τον οποίο βολιδοσκοπεί η ΟΜΟΝΟΙΑ έτσι ώστε να προχωρήσει στην απόκτηση. Oνόματα και αποκλειστικές πληροφορίες πάνε κι έρχονται καθημερινά!

Θα αφήσουμε πίσω τους διθυραμβικούς τίτλους οι οποίοι αποσκοπούν στα κλικς και θα τονίσουμε ότι το θέμα του επιθετικού δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει σύντομα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να αποκτήσει όμως όπως μαθαίνουμε δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι για το οποίο πρέπει να αγωνιούν οι φίλοι της ομάδας μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει σχεδόν ένα υπερπλήρες ρόστερ και οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν πρέπει είναι αυτοί που θα δώσουν επιπλέον στοιχεία. Έτσι λοιπόν τόσο ο Νεόφυτος Λάρκου όσο και οι συνεργάτες του, όπως μας έχουν συνηθίσει άλλωστε, θέλουν να είναι σίγουροι ότι ο ποδοσφαιριστής ο οποίος θα υπογράψει στο τριφύλλι θα δώσει στοιχεία τα οποία λείπουν από την ομάδα, και θα την βοηθήσει στο  εύκολο γκολ. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει ούτε βιασύνη, ούτε λόγος για πανικό!

Υπομονή λοιπόν και στήριξη… Οι ανακοινώσεις στην ώρα τους!

 

Αρχειο