ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ορτέγκα ή Χούμποτσαν; Ιδού η απορία!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει την ερχόμενη Κυριακή στην Λάρνακα και συγκεκριμένα στο στάδιο Αμμόχωστος, με μοναδικό στόχο να κερδίσει την Νέα Σαλαμίνα και να επιστρέψει πίσω στην βάση της με τους τρείς βαθμούς.  Οι ερυθρόλευκοι στην έδρα τους έβαλαν δύσκολα σε πολλές ομάδες κι έτσι πρέπει να θεωρούμε βέβαιο ότι το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Βέβαια όλα εξαρτώνται από τα πόδια της δικής μας ομάδας, και κατα πόσον οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα παρουσιαστούν έτοιμοι και αποφασισμένοι να μην δώσουν πολλά περιθώρια στον αντίπαλο για να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.

Όσον αφορά τους έντεκα ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν τον αγώνα, δεν αναμένουμε ιδιαίτερες εκπλήξεις από τον Νορβηγό Χένινγκ Μπέργκ. Θεωρούμε ότι ο βασικός κοσμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα αποτελείται από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται τα τελευταία παιχνίδια. Μοναδικό ερωτηματικό κατά την άποψη μας πρέπει να αποτελεί το αν στην εντεκάδα θα βρεθεί ο Ορτέγκα και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παραταχθείς όπως και στον αγώνα με την Δόξα, ή αν θα μεταφερθεί ο Μποτεάκ πίσω από τον Ντάρμπισαϊαρ, ο Μαυρίας στο δεξί άκρο της επίθεσης, και αγωνιστεί ο Χούμποτσαν ως δεξιός μπακ.

Απαντήσεις για όλα αυτά αναμένεται να πάρουμε την Κυριακή το απόγευμα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, με την ελπίδα ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παρουσιαστεί στην καλή της ημέρα και θα πάρει το πολύτιμο διπλό, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να την ανεβάσει στην κορυφή της βαθμολογίας και πάλι.

Αρχειο