ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όσα ανέφερε ο Διευθυντής πωλήσεων της Primetel για την συμφωνία

Ο διευθυντής πωλήσεων της Primetel Βασίλης Νικολαΐδης μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την συνεργασία με τις υπόλοιπες πλατφόρμες για προβολή όλων των αγώνων.

«Η Primetel πήρε παλιότερα κάποιες πρωτοβουλίες, δεν ευδοκίμησαν οι προσπάθειες. Πέρσι ήταν ένα καλό βήμα αυτό που κάναμε με την Cablenet και πλέον ήρθε και η Cyta για να ολοκληρωθεί όλο αυτό» είπε αρχικά.

Θα είναι στο πακέτο και τα Ευρωπαϊκά των ομάδων μας; «Τα πάντα παντού. Είναι ευκαιρία όχι μόνο γι’ αυτούς που είχαν συνδρομή αλλά και για τους άλλους που φοβόντουσαν ο υψηλό κόστος να προχωρήσουν με κάποια πλατφόρμα. Ήταν και θέματα γραμμών, να βάλεις κι’ άλλο κουτί και πολλά άλλα».

Περιμένετε μεγαλύτερη διείσδυση στο κοινό σαν Primetel; «Το στοίχημα είναι να βάλει ο περισσότερος κόσμος συνδρομή. Ευνοεί και η κατάσταση που δεν μπορούν να βγαίνουν τόσο πολύ έξω έτσι θα έχουν δικαίωμα στην τηλεθέαση».

Είναι και ένας στόχος για πάταξη της πειρατείας; «Το κυριότερο μέλημα είναι ότι θα έχει κάποιος την δυνατότητα εύκολα να δει ποδόσφαιρο. Δεν ανακοινώσαμε τα πακέτα, θα το κάνουμε τις επόμενες μέρες».

Πότε θα ανακοινώσετε τα πακέτα σας; «Σήμερα έπεσαν οι υπογραφές και έπιασαν δουλειά τα εμπορικά τμήματα για να προωθήσουν».

Αρχειο